ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Έναν ακόμα μήνα ο Μπλουμς

Παναθηναϊκός: Έναν ακόμα μήνα ο Μπλουμς

Για τουλάχιστον για έναν ακόμα μήνα θα αγωνίζεται ο Γιάνις Μπλουμς με τη φανέλα του Παναθηναϊκού

Ο Λετονός «μπομπέρ» αποκτήθηκε από τους «πράσινους» στις 2/10 και υπέγραψε συμβόλαιο 1+1 μήνα. Οι εξαιρετικές του εμφανίσεις όμως του έδωσαν το δικαίωμα να παίξει σίγουρα μέχρι το τέλος του Νοέμβρη στο «τριφύλλι» και στη συνέχεια θα ξεκαθαριστεί τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή του.

Μέχρι στιγμή ο έμπειρος γκαρντ από τη χώρα της Βαλτικής έχει βοηθήσει σημαντικά, καθώς είναι «καυτός» κάθε φορά που τον επιλέγει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς για να περάσει στο ματς, σημειώνοντας μεγάλα σουτ και παίζοντας «σκυλίσια» άμυνα.

Οι «πράσινοι» είναι πολύ ικανοποιημένοι από την προσφορά του Μπλουμς ο οποίος θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό σίγουρα μέχρι το τέλος του μήνα που ξεκινάει από αύριο (1/11).

Την Παρασκευή 31/10 η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε το δικαίωμα μονομερούς διακοπής του συμβολαίου του Λετονού γκαρντ όμως δεν προχώρησε σε αυτή κι έτσι ο Μπλουμς παραμένει στο «τριφύλλι» τουλάχιστον μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, έχοντας ακόμη έναν μήνα μπροστά του για να συνεχίσει να πείθει ότι του αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Πηγή: onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις