ΜΠΑΣΚΕΤ

LIVE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές

LIVE Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Αναντολού Εφές
Σημαντική αναμέτρηση για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ κόντρα στην Αναντολού Εφές
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ: EUROKINISSI

Euroleague: Ζωντανά η «μάχη» του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ για την 21ή αγωνιστική στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠΑναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ. Ένας ακόμα «τελικός» για τους πρωταθλητές Ελλάδας που δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη έτσι ώστε να διατηρήσουν ακέραιες τις ελπίδες τους για πρόκριση στα play off της Ευρωλίγκας. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να βρεθεί στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας στο τέλος της κανονικής περιόδου. Η μέχρι τώρα συγκομιδή της ομάδας του Ρικ Πιτίνο δεν είναι η καλύτερη δυνατή καθώς το ρεκόρ 8-12 έχει αφήσει πίσω το «τριφύλλι» στη διεκδικήσει της πρόκρισης.

Την ίδια ώρα, στο ΟΑΚΑ έρχεται η φορμαρισμένη και εξαιρετικά ποιοτική τη φετινή σεζόν, Αναντολού Εφές. Οι Τούρκοι τη φετινή αγωνιστική περίοδο έχουν ρεκόρ 13-7 και ήδη έχουν μπει στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, στοχεύοντας στο πλεονέκτημα της έδρας στα play off. Η ιστορία των αναμετρήσεων Παναθηναϊκός – Αναντολού Εφές, πάντως, είναι με την πλευρά των «πράσινων». Σε 22 αναμετρήσεις από το 2000 κι έπειτα στην Euroleague, ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει στις 14 ενώ σε 11 αγώνες στο ΟΑΚΑ το ρεκόρ είναι 10-1 υπέρ των «πράσινων».

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, βέβαια, θα έχει ξανά τις απουσίες του που είναι σημαντικές. Εκτός «μάχης» είναι ο Νίκος Παππάς που έχει υποστεί ρήξη χιαστού και χάνει την υπόλοιπη χρονιά και ο Κιθ Λάνγκφορντ που αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς – προσαγωγούς και ακολουθεί εδώ και καιρό συγκεκριμένη αγωγή. Από την πλευρά της, η Αναντολού Εφές του Εργκίν Αταμάν ήρθε πλήρης στην Αθήνα χωρίς να έχει αγωνιστικά προβλήματα. Η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη στοχεύει στην πρώτη της νίκη μετά το 2006 στο ΟΑΚΑ, κάτι που ο Παναθηναϊκός δεν θέλει σε καμία περίπτωση να επιτρέψει.

Παρακολουθήστε εδώ την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές

Που θα δείτε το Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Αναντολού Εφές

Ένα από τα «όπλα» που θα επιστρατεύσει ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ κόντρα στην Αναντολού Εφές, θα είναι και το ΟΑΚΑ. Στον Παναθηναϊκό περιμένουν πως το γήπεδο θα είναι γεμάτο, έτσι ώστε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα για να φτάσει σε μια μεγάλη νίκη. Η αναμέτρηση στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων θα αρχίσει στις 21:30 και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από το Novasports 2.

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Αναντολού Εφές: Όλα ή τίποτα!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται την Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς… μέχρι το επόμενο! Τα τρία τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα εκτός έδρας με Μπαρτσελόνα, Ζαλγκίρις και Μακάμπι Τελ Αβίβ, υποδέχεται στο κλειστό του ΟΑΚΑ την Αναντολού Εφές, σε ένα ιδιαίτερα κρίσιμο παιχνίδι για το μέλλον του στη διοργάνωση.

Οι «πράσινοι» βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και θα χρειαστούν μια αγωνιστική υπέρβαση προκειμένου να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν μια θέση στην πρώτη 8άδα, που οδηγεί στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).