ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια LIVE: Για την πρόκριση και για τον Θανάση

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Μπασκόνια LIVE: Για την πρόκριση και για τον Θανάση

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υποδέχεται σήμερα τη Μπασκόνια σε ένα μάτς που θα διεξαχθεί σε φορτισμένο κλίμα λόγω του χαμού του Θανάση Γιαννακόπουλου

Μετά το απόλυτα επιτυχημένο τρία στα τρία μακριά από το ΟΑΚΑ, που ολοκληρώθηκε με το εντυπωσιακό διπλό στη Μόσχα επί της ΤΣΣΚΑ. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στο «σπίτι» του, για να υποδεχθεί τη Μπασκόνια σε ένα ακόμα «τελικό» στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι ιδιαιτερότητες του αγώνα της Τετάρτης, θα είναι πάρα πολλές.

Η μεγαλύτερη όλων; Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, στο οποίο δεν θα βρίσκεται ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο «Τυφώνας» Θανάσης Γιαννακόπουλος που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (19/03) και πλέον παίρνει θέση δίπλα στον πατριάρχη της οικογένειας Παύλο, και τον αδερφό τους Κώστα, έτσι ώστε να καμαρώνουν τον Παναθηναϊκό τους από εκεί ψηλά.

Το «τριφύλλι», λοιπόν, περιμένει πως κόντρα στους Βάσκους θα έχει τη συμπαράσταση των οπαδών του που θα πρέπει να βρεθούν στο ΟΑΚΑ έτσι ώστε να τιμήσουν και τη μνήμη του Θανάση Γιαννακόπουλου. Πέρα από αυτό, θα δώσου και ώθηση στην ομάδα του Ρικ Πιτίνο να «κυνηγήσει» τη νίκη αλλά και το +10 στη διαφορά, που θα φέρει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε θέση ισχύος για την παρουσία στα play off της διοργάνωσης. Στα θετικά για τους «πράσινους», το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα πλην του τραυματία Νίκου Παππά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Σχετικές ειδήσεις