ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Έξαρση της πορνείας στη Βραζιλία

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Έξαρση της πορνείας στη Βραζιλία

Έξαρση της πορνείας στη Βραζιλία, λόγω του Μουντιάλ

Η βρετανική Mirror σε δημοσίευμά της κάνει λόγω για χιλιάδες γυναίκες που στρέφονται προς την πορνεία, ειδικά την περίοδο αυτή.

Από τη μία το γεγονός ότι η πορνεία είναι νόμιμη στη χώρα από το 2002, από την άλλη η τεράστια φτώχεια... Λόγω Μουντιάλ οι «επαγγελματίες» του έρωτα αυξάνονται κατακόρυφα στη χώρα. Δε θα είναι όμως και μεγαλύτερο σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς στη Βίλα Μιμόζα οι κοπέλες θα προσφέρουν 50% έκπτωση στους Άγγλους οπαδούς, διότι «ταξίδεψαν από πολύ μακριά», όπως λένε.

Περί τις 4.000 κοπέλες στράφηκαν στον πληρωμένο έρωτα τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα πάντα με τη Mirror, αναμένοντας τους οπαδούς των 32 ομάδων που κατέφθασαν στη χώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που ξεκινά σήμερα.

Η Βίλα Μιμόζα είναι μια εργατική συνοικία που φιλοξενεί τους περισσότερους οίκους ανοχής, το προσωπικό των οποίων έχει αυξηθεί κατά πολύ πλέον. Άλλωστε, είναι και το μέρος με την περισσότερη... κίνηση, καθώς απέχει κάτι λιγότερο από ένα μίλι από το στάδιο Μαρακανά και περί τα έξι από την φημισμένη παραλία Capacabana.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι στόχος τους θα είναι και οι Βρετανοί φίλαθλοι.

Για τους Βρετανούς λοιπόν μισή ώρα σεξ θα τους κοστίσει περί τα 20 ευρώ (16 λίρες Αγγλίας) και μία ώρα περίπου 32 ευρώ (26 λίρες), με τις κοπέλες να σκέφτονται ότι μπορεί κάποιος από αυτούς να τους ζητήσει να τον ακολουθήσουν κατά την επιστροφή του στην πατρίδα και έτσι, πέρα από ένα αγγλικό διαβατήριο, να αποκτήσουν και μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Πολλές κοπέλες μίλησαν στη Mirror για τις δύσκολες συνθήκες ζωής πίσω από την καλογυαλισμένη, λόγω Μουντιάλ, εικόνα της Βραζιλίας.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Πώς υποδέχεται η Google το Μουντιάλ

Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014: Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα!

Μουντιάλ 2014: Προβλήματα χωρίς τέλος – Απεργία στα αεροδρόμια του Ρίο ντε Τζανέιρο