ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μουντιάλ 2014: Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι ο Μικ Τζάγκερ φταίει για την ήττα! (pics+video)

Μουντιάλ 2014: Οι Βραζιλιάνοι θεωρούν ότι ο Μικ Τζάγκερ φταίει για την ήττα! (pics+video)

Όποια ομάδα υποστήριξε ο Μικ Τζάγκερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, έχασε!

Στον ημιτελικό της καταστροφής, ο γερόλυκος της ροκ, ήταν παρών! Και αυτό ήταν κάτι που δεν μπόρεσαν να... χωνέψουν οι Βραζιλιάνοι οπαδοί οι οποίοι φρόντισαν με κάθε τρόπο να τον αποτρέψουν από το να υποστηρίξει την ομάδα τους!

Παρολαυτά ο Τζάγκερ βρέθηκε στο γήπεδο μαζί με το γιο του, καρπό του έρωτά του με τη Λατίνα καλλονή, Luciana Giminez και παρακολούθησε τον αγώνα από τα VIP καθίσματα.

Τρεις ομάδες έχασαν σχεδόν αμέσως μετά αφού ο Τζάγκερ δήλωσε ότι θα κερδίσουν κι ενώ έκανε συναυλίες στις ίδιες τις χώρες.
Μάλιστα οι οπαδοί της Βραζιλίαςείχαν κατασκευάσει ένα ομοίωμα του από χαρτόνι στο οποίο τον αποκαλούσαν «pe frio», που σημαίνει «κρύα πόδια» και είναι ένδειξη... γρουσουζιάς!

Η κοροϊδία ήταν τόσο τεράστια που έσπρωξε την κα Giminez, η οποία απέκτησε το γιο της, Λούκας με τον Τζάγκερ το 1999, να ξεκινήσει μια παθιασμένη στήριξη υπέρ του τραγουδιστή, από τον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ο Mικ έχει επιτυχίες εδώ και 50 χρόνια και είναι ένας καλός φίλος και καλός πατέρας για τον 15χρονο γιο μας.»
«Όλο το διαδίκτυο τον... απειλεί και θα ήθελα να ρωτήσω εσάς παιδιά που κάνετε αυτό τον εκφοβισμό, το γιατί!»
«Ακόμα κι αν φαίνεται σαν κάτι ελάχιστο, ο Mικ είναι ένας άνθρωπος σαν όλους μας, και δεν αξίζει να αντιμετωπίζεται με αυτόν τον τρόπο από τους Βραζιλιάνους.»

Το Παγκόσμιο Κύπελλο συνέπεσε με την παγκόσμια περιοδεία των Rolling Stones και ο διάσημος τραγουδιστής έχει προσφέρει λόγια υποστήριξης σε όποια χώρα παίζει το συγκρότημά του - συχνά με... καταστροφικά αποτελέσματα.

Ο Τζάγκερ κέρδισε το παρατσούκλι του «γρουσούζη», αφού είπε σε οπαδούς του κατά τη διάρκεια μίας συναυλίας στη Ρώμη ότι η Ιταλία θα κερδίσει την Ουρουγουάη αλλά οι Ιταλοί έχασαν και αποκλείστηκαν.

Στη συνέχεια είπε σε θαυμαστές του στη Λισαβόνα ότι η Πορτογαλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο - και αυτοί διαλύθηκαν!
Επίσης στήριζε τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι οποίες έχασαν από την Γκάνα στο δεύτερο γύρο.

Κατόπιν στήριξε την Αγγλία ενάντια στην Ουρουγουάη. Και αυτοί ταπεινώθηκαν από τα δύο γκολ του Suarez.
Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2014: Το απίστευτο ρεκόρ του Σίλεσεν – Παραμιλά όλος ο πλανήτης