ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Θα συνεχίσει το σερί η Άρσεναλ ή θα επιστρέψει στις επιτυχίες η Γιουνάιτεντ;

Θα συνεχίσει το σερί η Άρσεναλ ή θα επιστρέψει στις επιτυχίες η Γιουνάιτεντ;

Με 0% γκανιότα από το Pamestoixima.gr το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά την ήττα με 1-2 από την ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Πριν από αυτό το ματς ήταν 13 αγωνιστικές αήττητη με 10 νίκες και 3 ισοπαλίες. Η τελευταία ομάδα που την είχε κερδίσει ήταν η Άρσεναλ, την 1η Νοεμβρίου, με 0-1 στο Old Trafford.

Από τη νίκη με 1-3 κατά της Σαουθάμπτον προέρχεται η Άρσεναλ. Πήρε ρεβάνς για τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο. Είναι αήττητη 6 αγωνιστικές στην Premier League, με 5 νίκες και μία ισοπαλία.

Θα συνεχίσουν το σερί οι «κανονιέρηδες» ή θα επιστρέψουν στις επιτυχίες οι «μπέμπηδες»;

Πάνω από 300 επιλογές και «Money Back»

Το Σάββατο, στις 19:30, στο Emirates Stadium, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές προσφορές.

Ο μεγάλος αγώνας της Premier League παίζεται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του, έχει περισσότερες από 300 στοιχηματικές επιλογές, ενώ προσφέρεται και το «Money Back», για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, παίζονται ακόμα στο Pamestoixima.gr ο σημερινός αγώνας της Serie A Τορίνο-Φιορεντίνα (21:45), το αυριανό παιχνίδι της Super League Παναθηναϊκός-Λαμία (19:30), τα ματς της Κυριακής στην Premier League, Γουέστ Χαμ-Λίβερπουλ (18:30) και στη Super League, Απόλλων Σμύρνης-Ολυμπιακός (19:30) και η αναμέτρηση της Δευτέρας στη La Liga, Μπέτις-Οσασούνα (22:00).

Οι σημερινές προσφορές με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ για επιλεγμένους αγώνες με ενισχυμένες αποδόσεις:

Οι σημερινές προσφορές είναι οι ακόλουθες:

· Λυών-Μπορντό: 3-0, 2-2, 1-2.

· Τορίνο-Φιορεντίνα: 2-0, 2-2, 1-2.

· Ρεάλ Βαγιαδολίδ-Ουέσκα: 2-3 γκολ, Ρέντινγκ-Μπόρνμουθ: Πρώτη ομάδα που θα σκοράρει η Μπόρνμουθ, Σαραγόσα-Πονφεραντίνα: Goal.

· Στουτγάρδη-Μάιντζ: Over 8,5 κόρνερ, Λυών-Μπορντό: Over 2,5 γκολ, Τορίνο-Φιορεντίνα: Τελευταία ομάδα που θα σκοράρει η Τορίνο.