ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κέρδη για 34 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Κέρδη για 34 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Εύκολη επικράτηση της ΜΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ στην τελευταία ιπποδρομία

Πολλούς νικητές και εντυπωσιακές αφίξεις επιφύλασσε η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε, τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Markopoulo Park. Συνολικά βρέθηκαν 34 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 του ελληνικού προγράμματος που κέρδισαν από 513.87 ευρώ.

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την 4ετης φοράδα ΜΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (GR)

Στην τελευταία και πολυπληθέστερη ιπποδρομία του προγράμματος, η οποία είχε 8 συμμετοχές, η 4ετης φοράδα ΜΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (GR) επικράτησε των αντιπάλων της σχετικά εύκολα. Ιδιοκτησίας Αστέρια Racing IKE και με προπονητή τον Σταύρο Αγγελόπουλο, η ΜΙΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ (GR) κάλυψε την απόσταση των 1.300 μέτρων σε χρόνο 1:20:73. Η φοράδα πέτυχε τη 2η συνεχόμενη νίκη της και 4η συνολικά στην καριέρα της. Αναβάτης της στη χθεσινή κούρσα ήταν ο Παναγιώτης Δημητσάνης.

Δείτε την 7η ιπποδρομία:

Στην 5η ιπποδρομία (3η ελληνική) ο ΑΡΙΩΝΑΣ (GB) αν και ατύχησε στην εκκίνηση, κατάφερε να πάρει την πρωτοπορία και να την διατηρήσει μέχρι τον τερματισμό. Ο εκπρόσωπος της Anassa Stables προπονείται από τον Μιχάλη Ιωαννίδη ενώ στη χθεσινή του νίκη τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής. Για τον 5ετή ΑΡΙΩΝΑ (GB) αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη και 7η συνολικά νίκη της καριέρας του.

Ο Κωνσταντίνος Καποδίστριας ξεχώρισε με δύο νίκες ενώ από μία πέτυχαν οι αναβάτες Παναγιώτης Δημητσάνης, Μάριος Χριστοφής και Παναγιώτης Κεράτσας.

Από πλευράς προπονητών ξεχώρισε ο Χάρης Χαραλάμπους με τρεις νίκες ενώ από μία πέτυχαν οι Μιχάλης Ιωαννίδης και Σταύρος Αγγελόπουλος.