ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΡΕΒΑΜΠ και Μάριος Χριστοφής κέρδισαν το Κυπέλλου Μεγάλου Αλεξάνδρου

ΡΕΒΑΜΠ και Μάριος Χριστοφής κέρδισαν το Κυπέλλου Μεγάλου Αλεξάνδρου
Εντυπωσιακή άφιξη με ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) και ΟΚΤΟΛΑ (GB)
ΟΠΑΠ

Τρεις νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 6.666 ευρώ.

Ο ίππος ΡΕΒΑΜΠ και ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής, κατέκτησαν το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, εχθές στο Markopoulo Park.

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου είχε όμορφο θέαμα, εντυπωσιακές αφίξεις και μεγάλα κέρδη καθώς το ΣΚΟΡ 6 μοίρασε 6.666 ευρώ σε 3 νικητές.

Νικητής για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΡΕΒΑΜΠ

Στην 1η ιπποδρομία του προγράμματος, το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου, νικητής αναδείχθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ο ΡΕΒΑΜΠ (USA). Ο 6ετής καθαρόαιμος μετά την είσοδο στην τελική ευθεία απομακρύνθηκε από τους αντιπάλους του και τερμάτισε στην 1η θέση με χρόνο 1:50:92. Ο ΡΕΒΑΜΠ που είναι ιδιοκτησίας του Χρήστου Αργυρόπουλου και Γιώργου Μαλαδάκη, προπονείται από τον Χρήστο Θεοδωράκη, και στη χθεσινή του επιτυχία τον οδήγησε ο αναβάτης Μάριος Χριστοφής.

ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (IRE) και Παναγιώτης Δημητσάνης κατακτούν το Κύπελλο Μάκης ΦωτιάδηςΟΠΑΠ

Εντυπωσιακή άφιξη χάρισαν, στην 5η ιπποδρομία, οι ίπποι ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) και ΟΚΤΟΛΑ (GB). Νικητής αναδείχθηκε ο ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (GR) με διαφορά μόλις 1 εκατοστού του δευτερολέπτου. Για τον εκπρόσωπο του Ιωάννη Τουλουπάκη αυτή ήταν η 2η συνεχόμενη νίκη. Προπονητής του ΓΚΕΪΜ ΟΒΕΡ (IRE) είναι ο Ιγνάτιος Θεολόγου ενώ στη σέλα του είχε εχθές τον αναβάτη Μάριο Χριστοφή.

Δείτε το βίντεο από την 7η ιπποδρομία:

Κύπελλο προς τιμήν του Μάκη Φωτιάδη πραγματοποιήθηκε στην 7η ιπποδρομία. Νικητής αναδείχθηκε ο 5ετης ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB) ιδιοκτησίας των Απόστολου Μπαγιάστα και Άγγελου Σταύρου. Ο ίππος, ο οποίος προπονείται από τον Χρήστο Σταύρου, επέστρεψε εντυπωσιακά στις ιπποδρομίες μετά από αποχή περίπου 8 μηνών και επικράτησε των αντιπάλων του με αναβάτη τον Παναγιώτη Δημητσάνη.

Τέσσερις νίκες για τον Παναγιώτη Δημητσάνη

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας ήταν αναμφίβολα ο Παναγιώτης Δημητσάνης καθώς κέρδισε τις 4 από τις συνολικά 6 ελληνικές ιπποδρομίες του προγράμματος. Εκτός από την νίκη του με τον ΠΟΛΑΡΙΣ ΜΠΑΟΥΝΤ (GB), ο Παναγιώτης επικράτησε και με τους ίππους ΣΑΟΥΑΣΝΤΙ (IRE), ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (GR) και ΜΠΑΚΑΚΑΡΑΤ (IRE).

Εύκολη επικράτηση και στο εφετινό Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου για τον ΡΕΒΑΜΠ (USA)ΟΠΑΠ

Από πλευράς προπονητών οι 6 ελληνικές ιπποδρομίες μοιράστηκαν σε 6 διαφορετικούς προπονητές. Από μια νίκη σημείωσαν οι Χρήστος Θεοδωράκης, Σταύρος Αγγελόπουλος, Ιγνάτιος Θεολόγου, Χάρης Χαραλάμπους, Χρήστος Σταύρου και Μιχάλης Ιωαννίδης.