ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live Blog, Super League: Άρης, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – ΠΑΣ, Ατρόμητος – Παναιτωλικός, Βόλος - ΟΦΗ

Super League Άρης - ΠΑΟΚ
Intime News

Super League: Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, Άρης - ΠΑΟΚ και των αγώνων ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος – Παναιτωλικός και Βόλος - ΟΦΗ, για την 3η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έφτασε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν! Ο Άρης υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι», μετά την απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος από την τεχνική ηγεσία, θα επιδιώξουν να αναπτερώσουν την ψυχολογία τους με ένα θετικό αποτέλεσμα στο μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης. Από την άλλη, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έκανε έστω και δύσκολα το «2 στα 2» και θα ψάξει την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς, στο πρώτο πραγματικό τεστ στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, η ΑΕΚ δίνει δεύτερο σερί παιχνίδι στο «Γεώργιος Καμάρας» (21:30), με την ελπίδα πως δε θα την πατήσει απέναντι στον – «πληγωμένο» από τραυματισμούς – ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έγινε στο ματς με τον Βόλο.

Στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός θέλουν να επιβεβαιώσουν πως φέτος θα έχουν ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, ο Βόλος είναι το φαβορί κόντρα στον ΟΦΗ, έχοντας και την ψυχολογία μετά το «διπλό» επί της ΑΕΚ, τη στιγμή που οι Κρητικοί είναι οι μόνοι που παραμένουν στο «μηδέν».

Δείτε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη των αναμετρήσεων της Super League