LIVE

LIVE, Europa League & Conference League: Μένουν Ευρώπη Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ | Εκτός ΑΕΚ, Παναθηναϊκός

Europa League - Europa Conference League
Intime News

Europa League, Conference League: Δείτε LIVE την εξέλιξη των αναμετρήσεων Άγιαξ – ΑΕΚ, Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα, Ολυμπιακός – Μπάτσκα Τόπολα και ΠΑΟΚ – Ελσίνκι. 

Τρεις «τελικούς» και μία… γιορτή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής για ΑΕΚ, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά κύπελλα.

Η αυλαία στη φάση των ομίλων στις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπου μετέχουν οι εκπρόσωποι, θα πέσει την Πέμπτη (14/12).

Για το Europa League, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός δίνουν τρεις «τελικούς» για μία θέση στα play offs του Europa Conference League, τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ ολοκληρώνει μία ονειρική πορεία στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, απέναντι στην Ελσίνκι στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την 3η θέση. Το «συγκρότημα» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς… πάει στο ματς για δύο αποτελέσματα, ήτοι τη νίκη και την ισοπαλία, προκειμένου να συνεχίσουν και το νέο έτος στην Ευρώπη.

Το πιο απαιτητικό… έργο έχει η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει το προβάδισμα κόντρα στον «Αίαντα», μια και βρίσκεται στην 3η θέση με 4 βαθμούς, τη στιγμή που οι Ολλανδοί έχουν… μαζέψει μόλις 2 βαθμούς.

Βραδιά «τελικός» θα λάβει χώρα και στο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μπάτσκα Τόπολα. Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ, που θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο, μπορεί να συνεχίσει στην Ευρώπη και το 2024, αρκεί να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό. Πάντως, το ματς θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών», έπειτα από ΚΥΑ του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Υφυπουργείου Αθλητισμού, λόγω υψηλής επικινδυνότητας.

Αυλαία στην ονειρική του παρουσία στον 7ο όμιλο του Europa Conference League πέφτει για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθώς υποδέχεται την Ελσίνκι. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν έχει απλά εξασφαλίσει την πρόκρισή του στους «16» της διοργάνωσης, αλλά και την πρώτη θέση, κάτι που σημαίνει πως αποφεύγει την διαδικασία των playoffs.

Αναλυτικά:

ΩΡΑ

ΑΓΩΝΑΣ

ΚΑΝΑΛΙ

19:45

ΠΑΟΚ-Ελσίνκι

Cosmote Sport 4HD

19:45

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα

Cosmote Sport 3HD

22:00

Άγιαξ-ΑΕΚ

Cosmote Sport 6HD

22:00

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα

Cosmote Sport 5HD

ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Σχετικές ειδήσεις