ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός LIVE: Η τελευταία «μάχη» πριν τους ομίλους του Champions League

Κράσνονταρ - Ολυμπιακός LIVE: Η τελευταία «μάχη» πριν τους ομίλους του Champions League
Λεπτό προς λεπτό η μεγάλη μάχη στο Κράσνονταρ για τον Ολυμπιακό

Έτοιμοι να «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού στη σημερινή ρεβάνς με τη Κρασνοντάρ για τα playoffs της διοργάνωσης. 

Πέρασαν έξι ημέρες από το βράδυ της Τετάρτης, 21 Αυγούστου, όταν ο Ολυμπιακός διέσυρε την Κράσνονταρ με το εμφατικό 4-0 για τα play off του Champions League. Απόψε (10μ.μ.), οι Πειραιώτες παρατάχθηκαν στο «Krasnodar Stadium» με έναν και μόνο στόχο: Να «κλειδώσουν» την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και για να γίνει αυτό δεν θα πρέπει να ηττηθούν με... 5-0!

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του ξεκαθάρισαν πως το ματς απόψε ξεκινά από το 0-0 για εκείνους ενώ οι Ρώσοι παραδέχτηκαν πως δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν το σκορ πρόκρισης.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Κάτω από τα δοκάρια βρέθηκε ο Ζοσέ Σα, ενώ η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Τσιμίκα, Μεριά, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί. Στο χώρο του κέντρο θα αγωνιστούν οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, ενώ πίσω από τον επιθετικό Ελ Αραμπί θα βρεθούν Ποντένσε, Βαλμπουενά και Μασούρας.

Έτοιμος να τα δώσει όλα για να διατηρήσει το 4-0 του πρώτου αγώνα είναι ο ΟλυμπιακόςIntimenews.gr

Δείτε στο βίντεο πώς ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-0 της Κρασνοντάρ στο πρώτο ματς των δύο ομάδων στο Φάληρο:

Σχετικές ειδήσεις