PHOTOS

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Kριστιάνο Ρονάλντο: Πώς βιώνει την καραντίνα - Οι δύσκολες στιγμές με τη μητέρα του (photos)

Kριστιάνο Ρονάλντο: Πώς βιώνει την καραντίνα - Οι δύσκολες στιγμές με τη μητέρα του (photos)

Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε καραντίνα στη γενέτειρα του και καθημερινά βρίσκει διάφορους τρόπους ώστε να περάσει ευχάριστα τον χρόνο του μαζί με την οικογένειά του.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ φαίνεται πως είναι απόλυτα πειθαρχημένος με τα μέτρα κατά του κορονοϊού καθώς ακόμη και για το στιλ του... μένει σπίτι!

Όπως μας ενημέρωσε με πρόσφατη ανάρτησή του, ο άσος της Γιουβέντους, ανέθεσε στην αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκες να τον κουρέψει και αμέσως έγινε χαμός στο Ιnstagram.

Βέβαια, το βίντεο που πόσταρε ο CR7 ήταν μικρής χρονικής διάρκειας και δεν είδαμε το τελικό αποτέλεσμα, ωστόσο, ο ίδιος έγραψε: «Μείνετε σπίτι και στιλάτοι».

Ο Κριστιάνο εκτός από τα μαλλιά του, ασχολείται και με το σώμα του – ανέκαθεν είχε κόλλημα με τους κοιλιακούς του- καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει «ανεβάσει» φωτογραφίες από το γυμναστήριο της πολυτελέστατης βίλας του κάνοντας τις θαυμάστριές του να παραμιλούν.

Θα ήταν άδικο βέβαια, να μην αναφέρουμε ότι ο Κριστιάνο αφιερώνει πολύ χρόνο και στα τέσσερα παιδιά του. Παίζει μαζί τους, χορεύει, τραγουδάει, ενώ τους μαθαίνει και πώς να προστατευτούν από τον ιό και να παραμείνουν υγιή.

Όσο για το τι κάνει με τη Τζορτζίνα; Σίγουρα κάπου πάει το μυαλό σας, αλλά εκτός... από αυτό, τις ηλιόλουστες μέρες κάνουν ηλιοθεραπεία στην πισίνα της βίλας.

Σίγουρα αυτή η κατάσταση δεν είναι εύκολη για κανέναν, πόσω δε μάλλον για τις οικογένειες που έχουν χάσει τα αγαπημένα τους πρόσωπα από το φονικό ιό. Μάλιστα, και ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε να αντιμετωπίσει μία τέτοια δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο.

Η μητέρα του, Μαρία Ντολόρες Αβέιρο, στις αρχές Μαρτίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Ευτυχώς είναι πλέον καλά και επέστρεψε στο σπίτι: «Αισθάνομαι ευγνώμων που έχω τη μητέρα μου πάλι στο σπίτι μετά την ανάρρωσή της στο νοσοκομείο. Να προσέχετε τις οικογένειες και τους αγαπημένους σας» ήταν το μήνυμά του CR7 στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κριστιάνο ανησυχεί ιδιαίτερα για την υγεία της μητέρας του καθώς το 2007 είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο στήθος, όμως, κατάφερε να βγει νικήτρια.

Δείτε σε φωτογραφίες πολλές από τις δραστηριότητες του Ρονάλντο εν μέσω καραντίνας, λόγω κορονοϊού.