ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος με την αδερφή του Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει κορονοϊός, προφήτης ο Κριστιάνο»

Σάλος με την αδερφή του Ρονάλντο: «Δεν υπάρχει κορονοϊός, προφήτης ο Κριστιάνο»
Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η τοποθέτηση της αδερφής του Ρονάλντο
AP Images

Άφωνους άφησε τους πάντες με την τοποθέτησή της η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, Κάτι Αβέιρο, που υποστήριξε ότι ο κορονοϊός είναι απάτη ενώ χαρακτήρισε ως… προφήτη τον «CR7».

Ο κορονοϊός απέδειξε πως δεν… εξετάζει το αν είναι κανείς διάσημος, πετυχημένος, υγιής ή όχι και μπορεί να προσβάλλει τον καθέναν. Τρανό παράδειγμα όχι μόνο ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, που προσβλήθηκε από τον Covid19, αλλά και πολύ σούπερ σταρ του αθλητισμού παγκοσμίως.

Όπως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αλλά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν το πιο… πρόσφατο κρούσμα σε ό,τι έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, βέβαια, για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής καθώς επέλεξε – παρότι θετικός στον κορονοϊό – να ταξιδέψει από την Πορτογαλία στο Τορίνο με ιδιωτικό τζετ έτσι ώστε να μην χάσει τα επόμενα παιχνίδια της Γιουβέντους!

Ο Ρονάλντο, λοιπόν, είναι ασυμπτωματικός και επέλεξε να ταξιδέψει στην Ιταλία για να μπει εκεί σε καραντίνα, η οποία διαρκεί μόλις 10 ημέρες, έτσι ώστε να μην χάσει αγώνες για το Champions League με τους «μπιανκονέρι». Η διαδικασία του ταξιδιού του αποτέλεσε θέμα συζήτησης, ενώ ακόμα περισσότερο… λάδι στη φωτιά, ήρθε να ρίξει η αδερφή του, Κάτια Αβέιρο. Η δήλωσή της πως δεν υπάρχει κορονοϊός ήταν αυτή που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η Αβέιρο υποστήριξε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να είναι ο προφήτης που επέλεξε να στείλει ο Θεός για να τον… ξυπνήσει από την απάτη του κορονοϊού!

«Αν ο Κριστιάνο πρέπει να ξυπνήσει όλο τον κόσμο, τότε είναι προφήτης σταλμένος από τον Θεό. Ευχαριστώ! Πιστεύω πως χιλιάδες κόσμου πίστεψε στην πανδημία, στα τεστ και στα μέτρα που λήφθηκαν. Ανάμεσά τους κι εγώ. Όμως είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχω δει από τότε που γεννήθηκα. Πλέον σήμερα σηκώνομαι να χειροκροτήσω στη φράση: 'Αρκετά να είμαστε μαριονέτες σε αυτόν τον κόσμο’. Παρακαλώ, ανοίξτε τα μάτια σας'», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απεργία ΜΜΜ: Αναστέλλεται η στάση εργασίας σε Μετρό, Τραμ και Ηλεκτρικό την Πέμπτη (15/10)