ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σωτήρης Νίνης: Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 1786 ημέρες (vids+pics)

Σωτήρης Νίνης: Επιστροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 1786 ημέρες (vids+pics)
Ξανά σε αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος μετά από πέντε χρόνια ο Νίνης
InTime

Ο Σωτήρης Νίνης αγωνίστηκε στον αγώνα του Βόλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έπαιξε ξανά στη Super League για πρώτη φορά μετά από περίπου πέντε χρόνια.

Σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει ο Βόλος, που επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα στο «Πανθεσσαλικό» με ανατροπή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αμρ Ουάρντα.

Ένα από τα highlights του παιχνιδιού, ήταν και η επιστροφή του Σωτήρη Νίνη στο ελληνικό πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τα τέλη Νοεμβρίου του 2015.

Συγκεκριμένα, ο διεθνής Έλληνας άσος είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά με τον Παναθηναϊκό στις 28 Νοεμβρίου 2015 στον αγώνα με τον Ηρακλή.

Από τότε πέρασαν 1786 ημέρες με τον Νίνη να διαγράφει μια περιπετειώδη πορεία σε Σαρλερουά, Μαλίν, Μακάμπι Πετάχ Τίκβα και Χάποελ Ασκελόν για να επιστρέψει τη φετινή σεζόν στην Ελλάδα και τον Βόλο.

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Νίνης μπήκε στις καθυστερήσεις του αγώνα στη θέση του Νίκο Μαρτίνεζ και αγωνίστηκε ελάχιστα, όμως, κατέγραψε έτσι τη συμμετοχή υπ’ αριθμόν 140 στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας άσος σχολίασε πως πλέον έχει επανέλθει πλήρως, ωστόσο, υπογράμμισε πως δεν έχει σημασία η δική του παρουσία αλλά το να πηγαίνει καλά ο Βόλος ως ομάδα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ρένα Κουβελιώτη: Η δημοσιογράφος σπάει τη σιωπή της - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας