ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: «Επαγγελματική» νίκη η Γιουβέντους, θρίαμβος στο 93' για Μπριζ!

Champions League: «Επαγγελματική» νίκη η Γιουβέντους, θρίαμβος στο 93' για Μπριζ!

Η Γιουβέντους έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Ντιναμό Μόσχας, ενώ η Μπριζ πήρε μεγάλο «διπλό» στο «σπίτι» της Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης.

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Άλβαρο Μοράτα, η Γιουβέντους νίκησε με 2-0 στην Ουκρανία και ξεκίνησε με το... δεξί στο φετινό Champions League. Ο Ισπανός πέτυχε το πρώτο γκολ της σεζόν στους ομίλους της διοργάνωσης στο 46ο λεπτό, ενώ στο 84' «σφράγισε» τη νίκη για τους πρωταθλητές Ιταλίας που ήταν μεν καλύτεροι αλλά δεν χρειάστηκε να φορτσάρουν ιδιαίτερα για να πάρουν το «διπλό».

Ντεμπούτο με γκολ στο 93' ο 19άχρονος Ντεκετελάρ!

Η Μπριζ πέτυχε σπουδαία νίκη (2-1) επί της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη! Μάλιστα, το έπραξε με γκολ του Τσαρλς Ντεκετελάρ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο 19χρονος έκανε έτσι ονειρικό ντεμπούτο στο Champions League.

Η βελγική ομάδα είχε προηγηθεί στο 64' με τον Ντένις αλλά είδε τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με αυτογκόλ του τερματοφύλακα της στο 74ο λεπτό. Ο Λόβρεν έκανε το σουτ η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια στην πλάτη του Χόρβετ για το 1-1. Τον τελευταίο λόγο, όμως, είχε ο Ντεκελάρ κι ενώ η Ζενίτ πίεζε για την ανατροπή.

Σε Ουκρανία και Ρωσία επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα κι έτσι τα δύο ματς έγιναν παρουσία κόσμου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Η Τσέλσι δήλωσε τον 38χρονο Τσεχ – Σταμάτησε το ποδόσφαιρο το 2019!