ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ: Με… σιγαστήρα τα βαριά της «όπλα» (pics)

ΑΕΛ: Με… σιγαστήρα τα βαριά της «όπλα» (pics)

ΑΕΛ: Η θεσσαλική ομάδα ακόμα ψάχνει γκολ από τα ονόματά της. Τραβάει το κουπί στο σκοράρισμα ο Πινακάς με το 80% των τερμάτων της Λάρισας!

Η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή με πέντε γκολ σε έξι ματς, διαθέτει την τέταρτη χειρότερη επίθεση στη Super League. Στα τρία γκολ ενεργητικό βρίσκονται οι Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης, Λαμία, που είναι και πιο κάτω στη βαθμολογία.

Η Λάρισα θα μπορούσε, μάλιστα, να είναι σε πιο δύσκολη θέση αν δεν υπήρχε ο Δημήτρης Πινακάς. Στην αρχή της σεζόν κανείς φυσικά δεν περίμενε την εμφάνιση του 19χρονου επιθετικού, ο οποίος προέρχεται από την Ακαδημία της ομάδας. Ο Πινακάς, λοιπόν, έχει πετύχει τα τέσσερα από τα πέντε γκολ της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου. Ποσοστό 80%! Ποιος έχει σημειώσει το άλλο γκολ; Ο 25χρονος Κροάτης Ματέο Μούζεκ, ο οποίος είναι αριστερός μπακ…

Είναι ένα τρομερό γεγονός. Ασφαλώς θετικό σε ό,τι αφορά τον Πινακά. Από τη μία, όμως, στην ΑΕΛ υπάρχει ευφορία για τον ταλαντούχο Πινακά και προβληματισμός για το γεγονός ότι έχουν σιγήσει τα βαριά της όπλα. Την περασμένη σεζόν πρώτος σκόρερ ήταν ένας μέσος, ο Μιλοσάβλιεβιτς με οκτώ γκολ και δεύτερος ο Ουάρντα με έξι τέρματα. Ο Αιγύπτιος φέτος μετακόμισε στον γειτονικό Βόλο και ο πρώτος δεν έχει βρει δίχτυα σε έξι ματς (η ΑΕΛ έχει δύο λιγότερα).

Γκολ δεν έχει βρει ωστόσο και ο Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Γκάμπριελ Τόρζε. Είναι ένας παίκτης με εξαιρετική τεχνική και καλό πόδι, αλλά απέχει από το γκολ, ενώ έχει παίξει και στα έξι ματς και συνολικά 359 λεπτά. Πέντε λεπτά λιγότερα, αλλά σε πέντε συμμετοχές μετράει ο Φιορίν Ντουρμισάι. Ένας ταλαντούχος επιθετικός που αποκτήθηκε για να δώσει λύση στο γκολ, όμως, ακόμα είναι άσφαιρος.

Ο Χαμζά Γιουνές τώρα μπαίνει στην εξίσωση. Αποκτήθηκε στο τέλος των μεταγραφών κι έχει παίξει μόλις 19 λεπτά. Είναι κι αυτός μία ελπίδα για το γκολ. «Σιγαστήρα» προς το παρόν έχει βάλει και ο Βαγγέλης Πλατέλλας. Ένας ακόμα έμπειρος μεσοεπιθετικός. Ο 32χρονος εξτρέμ έχει παίξει και στα έξι παιχνίδια έως τώρα και συνολικά 345 λεπτά, χωρίς να βρει δίχτυα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: Συγκλονίζει γιατρός νοσοκομείου - «Υγειονομικός πόλεμος άνευ προηγουμένου»