ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΟΑΚΑ: Το λάθος με την εταιρεία και η νέα αλλαγή του χόρτου

ΟΑΚΑ: Το λάθος με την εταιρεία και η νέα αλλαγή του χόρτου

ΟΑΚΑ: Μόλις δύο μήνες μετά την αλλαγή του χλοοτάπητα έκλεισε εκ νέου προκειμένου να τοποθετηθεί νέος χλοοτάπητας και η Εθνική ψάχνει γήπεδο να παίξει με την Σλοβενία.

Με το γιοφύρι της Αρτας μοιάζει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. «Ολημερίς το χτίζανε το βράδυ γκρεμιζόταν» με την διαφορά, ότι εδώ πριν δύο μήνες, άλλαξαν το χόρτο και το γήπεδο μετατράπηκε πάλι σε… χωράφι και τώρα γίνεται νέα αλλαγή.

Το λάθος έγινε με την εταιρεία, που επέλεξαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, για να κάνει τα έργα αλλαγής του χλοοτάπητα. Με την προηγούμενη εταιρεία δεν επήλθε συμφωνία διότι ζήταγε περίπου 25.000 ευρώ παραπάνω. Ετσι οι δύο ομάδες, που ανέλαβαν να αλλάξουν το χόρτο πήγαν σε συνεργασία με νέα εταιρεία, που τα έκανε… θάλασσα.

Το κακό είναι, ότι αυτή η εταιρεία, που τα έκανε θάλασσα ανέλαβε να αλλάξει εκ νέου τον χλοοτάπητα. Το ΟΑΚΑ έκλεισε, η Εθνική ψάχνει να βρει γήπεδο, για να παίξει με την Σλοβενία, αλλά κανείς δεν ξέρει, όταν θα ανοίξει και πάλι το ΟΑΚΑ, πόσο θα αντέξει ο αγωνιστικός χώρος…

Με τα σημερινά δεδομένα το ΟΑΚΑ θα είναι έτοιμο σε δύο εβδομάδες, το θέμα είναι όμως, αν αυτή την φορά θα γίνει σωστή δουλειά ή με τα συνεχόμενα ματς και την κακοκαιρία θα φθάσουμε πάλι το γήπεδο να γίνει επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παικτών και κλείσει εκ νέου μετά από δύο μήνες.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Κραυγή αγωνίας από διευθύντρια ΜΕΘ: Eίμαστε στα όρια, δύσκολη κατάσταση στη Θεσσαλονίκη