ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σπουδαία κίνηση του ΟΦΗ: Δίπλα στους πληγέντες από τις πλημμύρες

Σπουδαία κίνηση του ΟΦΗ: Δίπλα στους πληγέντες από τις πλημμύρες
InTime

Σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία προχώρησε ο ΟΦΗ με όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα να βρίσκεται στον Δήμο Χερσονήσου και να βοηθάει τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες που προξένησαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έπληξαν πρόσφατα την Κρήτη.

Πριν από μερικές ημέρες η Κρήτη, ειδικότερα η περιοχή της Χερσονήσου, δοκιμάστηκε έντονα από τα ακραία καιρικά φαινόμενα. Οι πλημμύρες προξένησαν μεγάλες καταστροφές σε περιουσίες, με τους κατοίκους της περιοχής να έχουν πληγεί και να προσπαθούν πλέον να σώσουν ό,τι σώζεται.

Η περιοχή, μάλιστα, κηρύχτηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ενώ ακόμα η λάσπη δεν έχει υποχωρήσει παρότι έχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, λοιπόν, πήρε την απόφαση να σταθεί και ο ΟΦΗ.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα των Κρητικών βρέθηκε δίπλα στους πληγέντες στον Δήμο Χερσονήσου, στηρίζοντας έμπρακτα τους ανθρώπους καθώς πήραν μέρος και στις εργασίες που γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών.

«Κάτι παραπάνω από ένα γκολ, ή μια νίκη. Κάτι περισσότερο ακόμα και από την κατάκτηση ενός τροπαίου. Ένα συναίσθημα μοναδικό!», αναφέρεται στο μήνυμα της ΠΑΕ ΟΦΗ που συνεχίζει λέγοντας: «Μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει ότι πρωτίστως αποτελεί έναν κοινωνικό οργανισμό που στόχο έχει να προσφέρει στον συνάνθρωπο!».

«Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ έδειξαν για μια ακόμα φορά το μεγαλείο της ψυχής τους, δίνοντας ουσιαστική βοήθεια στους πληγέντες από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του Δήμου Χερσονήσου. Η ομάδα μας θέλησε παράλληλα να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα εθελοντισμού και βοήθειας προς όλους όσοι το έχουν ανάγκη!», υπογράμμισαν οι Κρητικοί.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σούπερ μάρκετ: Νέες αλλαγές - Ποια είδη θα πωλούνται κατ' εξαίρεση