ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το αυτογκόλ του αιώνα – Τέτοια γκάφα τερματοφύλακα δεν ξανάγινε (vid)

Το αυτογκόλ του αιώνα – Τέτοια γκάφα τερματοφύλακα δεν ξανάγινε (vid)

Το πιο απίστευτο αυτογκόλ όλων των εποχών μπήκε σε αγώνα του γερμανικού πρωταθλήματος με τον τερματοφύλακα της Λεβερκούζεν να κάνει την γκάφα της ζωής του και να χαρίζει το πιο αστείο γκολ όλων των εποχών στην Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Μπορεί η Λεβερκούζεν να κέρδισε τελικά 2-1 στην έδρα της Αρμίνια Μπίλεφελντ, αλλά τον αγώνα αυτό θα τον θυμάται για χρόνια ο τερματοφύλακάς της, Λούκας Χραντέτσκι. Σίγουρα, πάντως, χρωστάει στον συμπαίκτη του, Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, για το γκολ που έβαλε και χάρισε τη νίκη στις «ασπιρίνες», αφού νωρίτερα είχε κάνει την γκάφα του… αιώνα και είχε χαρίσει στους γηπεδούχους την ισοφάριση.

Η Λεβερκούζεν είχε προηγηθεί στο 27’ με γκολ του Λιρόι Μπέιλι, όμως, στο 48’ της αναμέτρησης έγινε η φάση που… πέρασε στην ιστορία. Με τη μπάλα να είναι στην κατοχή των αμυντικών της Λεβερκούζεν, οι γηπεδούχοι θέλησαν να πιέσουν κι έτσι η μπάλα γύρισε προς τον τερματοφύλακα κι αυτός… έκανε το απίθανο.

Πήγε να διώξει τη μπάλα, αλλά τα έκανε… θάλασσα! Αρχικά η μπάλα βρήκε λίγο σταθερό του πόδι, στη συνέχεια ελάχιστα στο δεξί που βρήκε… αέρα αντί για τη μπάλα και έτσι κύλησε βασανιστικά στα δίχτυα για το 1-1, με το πιο «κουφό» αυτογκόλ των τελευταίων ετών. Τουλάχιστον, η ομάδα του στο τέλος νίκησε κι η γκάφα του δεν κόστισε!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: «Μαύρο» Σάββατο με 108 νεκρούς, 522 στην εντατική και 2.311 νέες μολύνσεις