ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ο Ρονάλντο πρώτα αγκάλιασε και μετά «σκότωσε» τον Μέσι

Champions League: Ο Ρονάλντο πρώτα αγκάλιασε και μετά «σκότωσε» τον Μέσι
AP Images

Champions League: Στη συνάντηση των δυο κορυφαίων του πλανήτη, Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος ήταν αυτός που βρέθηκε σε… φόρμα και «πλήγωσε» τον μεγάλο του αντίπαλο.

Το ραντεβού των δυο κορυφαίων ποδοσφαιριστών αυτή τη στιγμή στον πλανήτη, ήταν αυτό που περίμεναν όλοι στην τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Η αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους στο «Καμπ Νου», έφερε ξανά αντιμέτωπους τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η αγκαλιά των δυο πριν τον αγώνα χάρισε ένα από τα κορυφαία στιγμιότυπα της σεζόν, με τον «CR7» πάντως να αποδεικνύεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον «Λίο» και να οδηγεί τη Γιουβέντους σε μια εντυπωσιακή βραδιά.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ στη Βαρκελώνη, ένα γήπεδο στο οποίο λάτρευε να σκοράρει και με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης στα «Clasico» του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η Μπαρτσελόνα και ο Λιονέλ Μέσι δεν είχαν την απάντηση, κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν αυτός που σκόραρε και δεύτερη φορά, για το τρίτο γκολ της Γιουβέντους στη βραδιά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Εξαδάκτυλος στο Newsbomb.gr: Αυστηρά στα 500 κρούσματα η συζήτηση για άρση lockdown