ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League: AEK και ΠΑΟΚ για το γόητρο και τους βαθμούς! (videos+photos)

Europa League: AEK και ΠΑΟΚ για το γόητρο και τους βαθμούς! (videos+photos)

Europa League: Τόσο η ΑΕΚ, όσο κι ο ΠΑΟΚ δεν έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, αλλά για τους δικούς τους λόγους μια καλή εμφάνιση κι ενδεχομένως ένα αποτέλεσμα θα είναι ευργετικά.

Έχοντας αποκλειστεί και μαθηματικά, η μεν «Ένωση» αγωνίζεται με την Λέστερ στην Αγγλία, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» υποδέχεται στην Τούμπα τη Γρανάδα στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν το θετικό αποτέλεσμα για το γόητρο αλλά και για να «κλείσουν» με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή τους παρουσία στην Ευρώπη.

Παράλληλα, είναι επιτακτική ανάγκη να μαζέψουν βαθμούς τόσο για την Ελλάδα, όσο και για τους εαυτούς τους, καθώς μόνο έτσι το ευρωπαϊκό τους μέλλον θα γίνει καλύτερο ή τουλάχιστον έτσι θα διατηρήσουν όσα με κόπο έχουν κατακτήσει.

Η ώρα και το κανάλι των αγώνων

Το ΠΑΟΚ-Γρανάδα θα ξεκινήσει στις 19:55 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το CosmoteSport3HD, ενώ το Λέστερ-ΑΕΚ θα ξεκινήσει στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport2HD. Ενημέρωση για αμφότερα τα ματς θα υπάρχει και μέσω Live Chat στο Onsports.gr

ΠΑΟΚ - ΓΡΑΝΑΔΑ

Ο ΠΑΟΚ «πλήρωσε» τα άσχημα αποτελέσματα με την Ομόνοια κι η ήττα του την περασμένη εβδομάδα στην Κύπρο οδήγησε στον οριστικό αποκλεισμό του. Η αναμέτρηση με τη Γρανάδα, βέβαια, έρχεται λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι με τον Άρη, αλλά ένα καλό αποτέλεσμα θα του επιτρέψει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συμπεριέλαβε στην αποστολή τον 17χρονο, Γιάννη Κωνσταντέλια, ενώ εκτός για λόγους τακτικής έμεινε για δεύτερο σερί ματς, ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ. Νοκ άουτ είναι κι ο Ροντρίγκο Σοάρες, ο οποίος κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

Η συνέντευξη Τύπου των Πάμπλο Γκαρσία και Αντόνιο Τσόλακ

ΛΕΣΤΕΡ - ΑΕΚ

Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ «σφραγίστηκε» με τη «βαριά» ήττα από την Μπράγκα, ενώ έχασε κι από τον Παναθηναϊκό στο αθηναϊκό ντέρμπι. Η κατάσταση στην «Ένωση» ήταν έκρυθμη, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και μερίδα οπαδών να πηγαίνουν στα Σπάτα για να μιλήσουν με τον Μάσιμο Καρέρα και τους παίκτες.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος, όμως, είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει πλέον πολύ χρόνο για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας. Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι μια καλή εμφάνιση στο ματς με τη Λέστερ είναι αναγκαία. Ο Καρέρα δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Μιχάλη Μπακάκη και Έλντερ Λόπες, οι οποίοι συνεχίζουν το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Λέστερ

Η συνέντευξη Τύπου των Μάσιμο Καρέρα και Καρίμ Ανσαριφάρντ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Οι 9 νομοί με τα περισσότερα κρούσματα - Πού εντοπίζονται οι νέες μολύνσεις