ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Υποκλίθηκε κι ο Ζλάταν - «Ήταν ο πιο δυνατός όλων» (photo)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Υποκλίθηκε κι ο Ζλάταν -  «Ήταν ο πιο δυνατός όλων» (photo)

Ντιέγκο Μαραντόνα: Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς παρουσίασε την κορυφαία ενδεκάδα του και υποκλίθηκε στον «Θεό» του ποδοσφαίρου, λέγοντας ότι ήταν πιο δυνατός ακόμα κι από τον ίδιο.

Ο εγωισμός του «σταρ» της Μίλαν είναι ισοδύναμη με το ταλέντο του κι όμως ακόμα κι ο... ανίκητος Ζλάταν υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο 39άχρονος Σουηδός μίλησε στη «Gazzetta dello Sport» κι επέλεξε τη δική του ιδανική ενδεκάδα, ενώ υποκλίθηκε με τον δικό του τρόπο στον «Θεό» του ποδοσφαίρου. Επίσης, αποκάλυψε ότι ίνδαλμα του ήταν ο Ρονάλντο, το φαινόμενο.

Αναλυτικά οι επιλογές του...

«Τέρμα ο Μπουφόν, ο πιο δυνατος. Δεξιός μπακ το Μάξγουελ, φίλος μου. Μετά βάζουμε τα τέρατα, Νέστα και Καναβάρο για κεντρικούς αμυντικούς. Ο Φάμπιο με πήγε στη Νάπολη με σκούτερ, είναι τρελός. Εγώ όμως πιο πολύ. Μάικον δεξιός μπακ. Μετά Νέντβεντ, νούμερο ένα. Με βοήθησε περισσότερο από όλους να βελτιωθώ, τόσο εγκεφαλικά όσο κι αγωνιστικά. Μετά Βιεϊρά και Τσάβι. Μπορώ να βάλω και άλλους παίκτες, που δεν έχω παίξει μαζί; Καλύτερα Καφού δεξιός μπακ. Μετά η επίθεση είναι εύκολη. Ζιντάν, Ρονάλντο το φαινόμενο που είναι και ίνδαλμα μου. Και Μαραντόνα γιατί είναι ο πιο δυνατός όλων. Ναι αυτός ήταν πιο δυνατός ακόμη κι από μένα».

Η κορυφαία ενδεκάδα του Ζλάταν ΙμπραΐμοβιτςFB: Italian Football TV

Επίσης, αναφερόμενος στη νοοτροπία του, είπε: «Η νίκη είναι το ναρκωτικό μου. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω, αλλά όταν είμαι στο γήπεδο πρέπει να κερδίζω. Με κάθε κόστος. Ναι, το ποσοστό νικών μου στις προπονήσεις φτάνει στο 95%. Όταν χάνω φαίνεται, αλλά δεν συμβαίνει συχνά να χάνω. Πριν από έξι μήνες οι παίκτες ίσως να ήταν ευχαριστημένοι, αντίθετα τώρα ήταν όλοι θυμωμένοι. Έτσι πρέπει να είναι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Χριστούγεννα με εκατοντάδες κρούσματα - Ποιες περιοχές είναι στο... κόκκινο!