ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Πάει στην Πάρμα με τον… φόβο του Ολυμπιακού!

Παναθηναϊκός: Πάει στην Πάρμα με τον… φόβο του Ολυμπιακού!

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης αναμένεται τις επόμενες ημέρες να πάει στην Πάρμα, με τον Παναθηναϊκό να συναινεί στην μετακίνησή του έξι μήνες πριν την λήξη του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός δεν τα βρήκε με τον Βασίλη Ζαγαρίτη, για την ανανέωση του συμβολαίου του και αναμένεται ο παίκτης τις επόμενες ημέρες να γίνει και τυπικά παίκτης της Πάρμα. Η κόντρα του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του παίκτη Πολ Κουτσολιάκο έφθασε στα άκρα το θέμα και η αλήθεια είναι, ότι ο Παναθηναϊκός τον παραχωρεί τώρα στην Πάρμα τον παίκτη χωρίς ιδιαίτερο κέρδος, διότι ανησυχεί μήπως ο παίκτης πάει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό!

Ηδη στις κουβέντες, που έγιναν με τον μάνατζερ του Ζαγαρίτη, άφησε να εννοηθεί στους ανθρώπους της ομάδας, ότι αν δεν τον αφήσουν τώρα να πάει στην Πάρμα, υπάρχει η πιθανότητα το καλοκαίρι να πάει σε άλλη ελληνική ομάδα και ο Παναθηναϊκός να μην πάρει ούτε ευρώ από τα τροφεία του παίκτη, που είναι 380.000 ευρώ.

Μπροστά στον κίνδυνο της κατακραυγής από τον κόσμο, για την μετακίνηση στον Ολυμπιακό ενός παίκτη που προέρχεται από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού, οι άνθρωποι της ομάδας αποφάσισαν να τον παραχωρήσουν τώρα στην Πάρμα και να πάρουν 400.000 ευρώ. Δηλαδή 20.000 ευρώ παραπάνω από τα τροφεία του παίκτη.

Μπορεί να υπάρχει ακόμα μία εκκρεμότητα με την εγγυητική, που ζητάει ο Παναθηναϊκός από την Πάρμα, αλλά θα ξεπεραστεί μπροστά στον κίνδυνο να πάει ο παίκτης το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό χωρίς να πάρει ούτε τροφεία η ομάδα, αφού αν κάποιος παίκτης μέχρι 23 ετών φεύγει ελεύθερος από μία ελληνική ομάδα και πάει σε άλλη δεν δίνονται τροφεία στην ομάδα, που τον χάνει. Αντίθετα με την ξένη ομάδα, που δίνει τροφεία στην ομάδα, που χάνει τον παίκτη ελεύθερο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Πού εντοπίζονται οι 237 νέες μολύνσεις