ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΝΠΣ Βόλος: Βγάζει μάτια και η Εθνική είναι κοντά! (vids+pics)

ΝΠΣ Βόλος: Βγάζει μάτια και η Εθνική είναι κοντά! (vids+pics)

ΝΠΣ Βόλος: Ο Τάσος Δουβίκας είναι μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν και η Εθνική Ανδρών τον καλεί.

Ο Τάσος Δουβίκας αναμφίβολα είναι μία από τις αποκαλύψεις του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος τον προσεχή Αύγουστο θα κλείσει τα 22 του χρόνια έφτασε στο ματς με τον ΟΦΗ τα οκτώ γκολ. Έχει σημειώσει όμως και δύο γκολ στο Κύπελλο και συνολικά έχει με τον Βόλο δέκα γκολ σε 25 συμμετοχές. Ένα γκολ, αλλά 2,5 αγώνες για έναν παίκτη που ο Αστέρας Τρίπολης τον είχε ξεχασμένο και η ομάδα της Μαγνησίας τον πίστεψε και τον άφησε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.

Ο Δουβίκας είχε τέσσερα γκολ σε 52 συμμετοχές και στον Βόλο έχει ήδη υπερδιπλάσια σε λιγότερες από τα μισά παιχνίδια που μέτρησε στην Αρκαδία. Έχει παίξει επίσης και στα 22 παιχνίδια στο πρωτάθλημα και εκτός από τα οκτώ τέρματα μετράει και τρεις ασίστ.

Ο ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος ήταν διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, έχει φέτος 2.210 λεπτά συμμετοχής!!! Όταν στον Αστέρα Τρίπολης από τη σεζόν 2017-18 μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι μετά βίας άγγιξε τα 1.300 λεπτά! Να σημειωθεί επίσης ότι όποτε βρήκε δίχτυα ο Βόλος δεν ηττήθηκε. Νίκησε ή έστω απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Δουβίκας έχει συμβόλαιο έως το 2023 και ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη κίνηση για την απόκτησή του. Ο νεαρός παίκτης ιδανικά θα ήθελε, πάντως, να μετακομίσει στο εξωτερικό. Έχει εκτός από το γκολ και την τεχνική να κρατήσει μπάλα και να βοηθήσει την ομάδα να βρει χώρους. Έχει μπροστά του ένα καυτό καλοκαίρι, αλλά πιο πριν, την άνοιξη, ετοιμάζεται για το όνειρό του.

Την Εθνική Ανδρών. Ο Γιακουμάκης είναι δεδομένα ένας από τους φορ που θα κληθούν και δεδομένα ο Δουβίκας με τη σεζόν που κάνει είναι μία εξαιρετική εναλλακτική λύση. Ο Τζον φαν’τ Σχιπ δεν είναι αδιάφορος και όλα δείχνουν ότι θα έχει τον Δουβίκα στις κλήσεις του στα προσεχή παιχνίδια για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ το 2022.