ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κορονοϊός: Επιστρέφει ο κόσμος στο Wembley – Θέλουν 27.000 θεατές στο Euro 2020 οι Άγγλοι

Κορονοϊός: Επιστρέφει ο κόσμος στο Wembley – Θέλουν 27.000 θεατές στο Euro 2020 οι Άγγλοι

Κορονοϊός: Με την παρουσία κόσμου θα διεξαχθούν οι τελικοί του FA Cup και του Carabao Cup, όπως αποφάσισε η αγγλική ομοσπονδία, αποτελώντας crash test εν όψει του Euro 2020

Αμφότερα τα ματς για τα δύο Κύπελλα της χώρας θα διεξαχθούν στο Wembley και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αναμένεται να παρακολουθούν από κοντά 10.000 θεατές.

Ο τελικός του Λιγκ Καπ θα διεξαχθεί στις 29 Απριλίου και το τρόπαιο θα διεκδικήσουν η Μάντσεστερ Σίτι με την Τότεναμ, ενώ στον Μάιο θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχος για το Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση των προημιτελικών.

Τα ματς αυτά ουσιαστικά θα αποτελέσουν πρόβα τζενεράλε για τα σχέδια που έχουν οι Άγγλοι εν όψει Euro 2020. Η διοργάνωση ήταν φυσικά προγραμματισμένη να διεξαχθεί το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο μεταφέρθηκε για φέτος λόγω της πανδημίας.

Το Wembley θα φιλοξενήσει εφτά ματς της διοργάνωσης και στην FA ευελπιστούν ότι το στάδιο θα μπορέσει να φιλοξενήσει φιλάθλους που θα αντιστοιχούν στο 30% της χωρητικότητας του. Να θυμίσουμε ότι μπορεί να χωρέσει ως και 90.000 θεατές, με την αγγλική ομοσπονδία να ευελπιστεί ότι στα ματς του καλοκαιριού θα βρεθούν 27.000.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη, πάντως, δεν αλλάζει τα δεδομένα στην Premier League, εκεί όπου ο κόσμος δεν αναμένεται να επιστρέψει πριν την έναρξη της επόμενης σεζόν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 698 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 26 νεκροί σε 24 ώρες, στους 299 οι διασωληνωμένοι