ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οπαδός «πέταξε» 186.000 δολάρια! - Έτσι τον... κρέμασε ο αγαπημένος παίκτης του (video+photo)

Οπαδός «πέταξε» 186.000 δολάρια! - Έτσι τον... κρέμασε ο αγαπημένος παίκτης του (video+photo)

Βραζιλία: Ένας οπαδός της Ιντερνασιονάλ να πληρώνει 186.000 δολάρια για να μπορέσει να αγωνιστεί ο Ροντινέι στο ντέρμπι με τη Φλαμένγκο, αλλά εκείνος αποδείχθηκε μοιραίος!

Ο Ροντινέι αποκτήθηκε από την Ιντερνασιονάλ με τη μορφή δανεισμού από τη Φλαμένγκο κι εξελίχθηκε σε βασικό παίκτη της ομάδας του Πόρτο Αλέγκρε.

Με βάση τη συμφωνία που έκαναν οι δύο ομάδες, όμως, δεν είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στο μεταξύ τους ντέρμπι, εκτός κι αν καλυπτόταν η ρήτρα ύψους 186.000 δολαρίων.

Με δεδομένο ότι το παιχνίδι ήταν καθοριστικό, καθώς η «Ίντερ» ήταν πρωτοπόρος με έναν βαθμό διαφορά, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, το συγκεκριμένο ποσό ανέλαβε να το πληρώσει ένας οπαδός της!

Η σχετική ανακοίνωση της Ιντερνασιονάλinternacional.com.br

Η αγαπημένη του ομάδα, άλλωστε, «φλέρταρε» με το πρώτο πρωτάθλημα της, έπειτα από 42 χρόνια! Ο πλούσιος αγρότης, Ελουσμάρ Μάγκι Σέφερ έδωσε το ποσό, κάτι που επιβεβαίωσε κι ο σύλλογος σε ανακοίνωση του κι ο Ροντινέι έπαιξε κανονικά, μόνο που αντί να βοηθήσει την ομάδα του, την... καταδίκασε!

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής αποβλήθηκε στο 49ο λεπτό, μετά από σκληρό μαρκάρισμα που έκανε κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Τελικά, η Φλαμένγκο νίκησε 2-1 και πλέον κρατά την κατάσταση στα χέρια της την τελευταία αγωνιστικής, όσον αφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» για lockdown: Πιθανή η παράταση στην Αττική – Πόσο θα διαρκέσει