ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Στους «8» Παρί και Λίβερπουλ - Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos+photos)

Champions League: Στους «8» Παρί και Λίβερπουλ - Όλα τα γκολ της βραδιάς (videos+photos)

Champions LeagueΔείτε τις καλύτερες φάσεις και όλα τα γκολ από τα ματς της Τετάρτης (10/3) για τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είχε ξεκάθαρο προβάδισμα μετά τη νίκη με 4-1 στο «Καμπ Νου» κι έπαιξε με στόχο να το προφυλάξει, κάτι που τελικά κατάφερε έστω κι αν υπήρξε στιγμή που οι εφιάλτες της παραλίγο να... ξυπνήσουν.

Το τελικό 1-1 του Παρισιού έδωσε πανηγυρικά την πρόκριση στους γηπεδούχους, οι οποίοι παρά το παθητικό παιχνίδι τους, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με πέναλτι του Εμπάπε. Ο Μέσι με ένα τρομερό γκολ ισοφάρισε, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου έγινε ίσως η πιο καθοριστική φάση του αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα κέρδισε πέναλτι, το οποίο ανέλαβε να εκτελέσει ο Αργεντινός «σταρ», ο οποίος όμως είδε τον Κέιλορ Νάβας και το δοκάρι να του λένε «όχι». Οι «μπλαουγκράνα» δεν πήραν προβάδισμα κι έτσι ήθελαν τρία κι όχι δύο γκολ στο δεύτερο μέρος για να πάνε το ματς στην παράταση. Το πάλεψαν, αλλά ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν ίδιος και θαύματα όπως αυτά του 2017 δεν συμβαίνουν κάθε μέρα.

Στη Βουδαπέστη, η Λίβερπουλ έχασε τα... άχαστα, μέχρι το σημείο που η Λειψία άρχισε να απειλεί, με στόχο να εξαντλήσει τις πιθανότητες της για ανατροπή. Μάλιστα, η γερμανική ομάδα είχε και δοκάρι, πριν οι «κόκκινοι» θυμίσουν την εξαιρετική ομάδα που ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Όταν συνέβη αυτό σκόραραν δύο γκολ σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, για να επικρατήσουν και στο δεύτερο ματς με 2-0, παίρνοντας το εισιτήριο για τα προημιτελικά με δύο νίκες.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα 1-1 (4-1)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Λίβερπουλ – Λειψία 2-0 (2-0)

Εικόνες από το ματς

Τα highlights

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Συνελήφθη ο νεαρός που έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή