ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: «Φουλάρει» για το ματς με Γεωργία – Μονόδρομος η νίκη (photos)

Εθνική ομάδα: «Φουλάρει» για το ματς με Γεωργία – Μονόδρομος η νίκη (photos)

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ανεβάζει ρυθμούς εν όψει του αγώνα με τη Γεωργία για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Οι διεθνείς προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, στο οποίο επέστρεψαν μετά από 14 χρόνια και την Τετάρτη (31/3) θα υποδεχθούν τους Γεωργιανούς.

Η Εθνική μετά την παλικαρίσια ισοπαλία που πήρε στην Ισπανία, θέλει να πανηγυρίσει και την πρώτη της νίκη στη διαδικασία που οδηγεί στην τελική φάση του Κατάρ. Στο φιλικό με την Ονδούρα έδειξε πολλά καλά στοιχεία, αλλά ο Τζον Φαντ Σχιπ άκουσε κι ένα... καμπανάκι.

Με τη Σουηδία να έχει ξεκινήσει με δύο νίκες στα ισάριθμα πρώτα ματς και με την Ισπανία να κερδίζει στο 92' στη Γεωργία, η νίκη για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αποτελεί μονόδρομος, για να μην χάσει από τόσο νωρίς έδαφος στη μάχη για την κατάληψη μιας εκ των δύο πρώτων θέσεων.

Την Τρίτη (30/3) έχει προγραμματιστεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, αλλά κι η τελευταία προπόνηση (16:45) πριν το ματς, η οποία θα γίνει στο κέντρο Lolas.

Η βαθμολογία στον όμιλο της Εθνικής

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γεωργία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (31/1) στις 21:45 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση, τόσο από το CosmoteSport1HD, όσο κι από το Open. Επίσης, μπορείτε να δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το Newsbomb.gr και θα σχολιάζετε την εξέλιξη της στο Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διώρυγα Σουέζ: Τέλος στο «θρίλερ» με το «μεγαθήριο» Ever Given - Ταξιδεύει χωρίς πρόσθετη βοήθεια