ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Η βαθμολογία και όλα τα γκολ των Play Off (videos+photos)

Super League

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τους αγώνες της 3ης αγωνιστικής των Play Off.

Τον 46ο τίτλο της ιστορίας του εξασφάλισε και μαθηματικά ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη (3-1) επί του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι «αιωνίων».

Οι «ερυθρόλευκοι» επτά αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, απέκτησαν προβάδισμα 22 βαθμών από τον δεύτερο Άρη, ο οποίος ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ, κι ως εκ τούτου «σφράγισαν» την υπεράσπιση του τίτλου που είχαν πάρει την περασμένη σεζόν.

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» της Τρίπολης. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 56' με τον Σφιντέρσκι, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 65' με τον Μουνάφο.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ που παραμένει στην 3η θέση, αλλά μαζί με την ΑΕΚ, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το στραβοπάτημα του Άρη και να τον πλησιάσει στον ένα βαθμό. Παράλληλα ούτε ο Αστέρας πέτυχε τον στόχο του, που ήταν να σημειώσει την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ, αλλά έδειξε για μία ακόμη φορά δυνατός στην έδρα του.

Τι κι αν είχε πάρα πολλά προβλήματα; Τι κι αν ερχόταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες; Τι κι αν ο Μανόλο Χιμένεθ έπαιζε… το κεφάλι του; Η ΑΕΚ πραγματοποίησε εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, πέτυχε τρία γκολ και έφυγε από το «Κλεάνθης Βικελίδης» με το 3-1 επί του δεύτερου Άρη.

«Μοιραίος» για τους Θεσσαλονικείς ο Λίντσεϊ Ροζ που υπέπεσε σε δύο πέναλτι, τα οποία μετέτρεψαν σε γκολ οι Μουαμέρ Τάνκοβιτς (12’) και Καρίμ Ανσαριφάρντ (37’), ενώ σκόρερ για την Ένωση χρίστηκε και ο… ξεχασμένος Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος (28’). Ο Ντάνιελ Μαντσίνι (56’) το γκολ για τον Άρη.

Ολυμπιακος - Παναθηναϊκός 3-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 1-1

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

Άρης - ΑΕΚ 1-3

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Η βαθμολογία σε Play Off και Play Out

Super League

Η επόμενη αγωνιστική σε Play Off και Play Out

Super League επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο ντοκουμέντο - Αυτοί είναι οι εκτελεστές του δημοσιογράφου