ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

European Super League: Είπε «αντίο» κι η Γιουβέντους - Έμειναν μόνες τους Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

European Super League: Είπε «αντίο» κι η Γιουβέντους - Έμειναν μόνες τους Ρεάλ και Μπαρτσελόνα

European Super League: Η Γιουβέντους ανακοίνωσε με τη σειρά της την αποχώρηση από την κλειστή λίγκα, η οποία φυσικά μετρά τις τελευταίες στιγμές ζωής της.

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την αρχή και τα ξημερώματα της Τετάρτης (21/4) ακολούθησαν οι άλλες πέντε αγγλικές ομάδες. Το πρωί είπαν «αντίο» η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Ίντερ κι η Μίλαν, για πάρει σειρά η Γιουβέντους.

Οι πρωταθλητές Ιταλίας με επίσημη ανακοίνωση τους ανέφεραν ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή και μετά τα όσα προέκυψαν ήταν αδύνατο να υλοποιηθεί το εγχείρημα. Ως εκ τούτου, οι μόνες ομάδες που θεωρητικά παραμένουν στην ESL είναι η Ρεάλ Μαδρίτης κι η Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

«Σε συνέχεια του δελτίου τύπου που εκδόθηκε από τη Γιουβέντους στις 19 Απριλίου 2021, αναφορικά με το project της δημιουργίας της Super League και την επακόλουθη δημόσια συζήτηση, το Issuer ξεκαθαρίζει ότι είναι ενήμερο από τις προθέσεις που εκφράστηκαν από κάποιες ομάδες να αποχωρήσουν από το πρότζεκτ, αν και οι αναγκαίες διαδικασίες για τη συμφωνία μεταξύ των ομάδων δεν είχε ολοκληρωθεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Γιουβέντους, ενώ παραμένει πεπεισμένη για την εγκυρότητα του αθλήματος, τις εμπορικές και νομικές υποθέσεις του πρότζεκτ, πιστεύει ότι αυτή τη στιγμή έχει περιορισμένες πιθανότητες να ολοκληρωθεί στη φόρμα που αρχικά είχε σχεδιαστεί.

Η Γιουβέντους παραμένει δεσμευμένη στο χτίσιμο μακροπρόθεσμων αξιών για το σύλλογο και για ολόκληρο το ποδοσφαιρικό κίνημα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Αντίστροφη μέτρηση για Πάσχα, εστίαση, σχολεία και τουρισμό – Οι κρίσιμες ημερομηνίες