ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λίβερπουλ: Σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις - Τα πάντα ανοικτά!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Λίβερπουλ Premier League

Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΛίβερπουλ: Σύσκεψη για να παρθούν αποφάσεις όσον αφορά στο τι θα γίνει με το μεγάλο ντέρμπι της Premier League ξεκινά σε λίγη ώρα στο Όλντ Τράφορντ.

Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισέβαλαν νωρίτερα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, ζητώντας ουσιαστικά την απομάκρυνση της οικογένειας Γκλέιζερ από τον σύλλογο.

Μολονότι ο κόσμος που μπήκε στο γήπεδο αποχώρησε, υπάρχουν ακόμα πολλοί φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» έξω από το Όλντ Τράφορντ. Αυτό έφερε την καθυστέρηση στην ώρα έναρξης του ντέρμπι και μολονότι αρχικά δεν είχε τεθεί θέμα αναβολής, τα πάντα πλέον είναι πιθανά.

Με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες, σε λίγη ώρα αναμένεται να ξεκινήσει σύσκεψη στην οποία θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των δύο ομάδων, της Premier League κι ο διαιτητής του αγώνα. Σε αυτή θα συζητηθεί το κατά πόσο υπάρχουν οι συνθήκες ώστε το ματς να διεξαχθεί κανονικά.

Να θυμίσουμε ότι ο αγώνας ήταν να ξεκινήσει στις 18:30 και το μόνο σίγουρο είναι ότι η σέντρα δεν θα γίνει νωρίτερα από τις 20:30. Αν φυσικά δεν υπάρξει οριστική αναβολή, κάτι που στην αρχή δεν έμοιαζε πιθανό καθώς όπως υπογραμμιζόταν οι φίλαθλοι δεν είχαν πρόσβαση στα αποδυτήρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιτωλοακαρνανία:«Πάρε με να ξανά είμαστε μαζί» - Συγκλονίζει ο άνδρας της 30χρονης εγκύου που πέθανε