ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο η ΑΕΚ – Όλα τα γκολ κι η βαθμολογία (videos+photos)

Super League

Super League: Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ από τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των Play Off.

Μια θέση στο νεοσύστατο Europa Conference League εξασφάλισε η ΑΕΚ, η οποία μετά από αρκετούς μήνες πανηγύρισε νίκη (1-0) σε ντέρμπι. Το έπραξε στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό, ο οποίος για ακόμα μια χρονιά μένει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Καθοριστικός ήταν ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων», Πέτρος Μάνταλος, ο οποίος στην επιστροφή του από τραυματισμό, ήταν εξαιρετικός και πέτυχε το «χρυσό» γκολ που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Το βραβείο του MVP θα μπορούσε να πάει και στον Παναγιώτη Τσιντώτα, ο οποίος έκανε την επέμβαση του αγώνα στο 68ο λεπτό σε σουτ του Χατζηγιοβάνη.

Από την άλλη μοιραίος ήταν ο Μακέντα, ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι στην εκτέλεση πέναλτι του 5ου λεπτού των καθυστερήσεων. Μια φάση που ενδεχομένως να αποτυπώνει όλη τη χρονιά των «πράσινων».

«Αγκαλιά» με την δεύτερη θέση είναι πλέον ο ΠΑΟΚ, μετά τη νίκη (2-0) επί του Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν επέτρεψε στον αντίπαλο της να κάνει φάση, δείχνοντας ξανά πόσο συμπαγής είναι στα Play Off. Με τα γκολ των Σβαμπ και Ζίβκοβιτς πήρε το «τρίποντο» και ξέφυγε στο +5 από τον μέτριο και κουρασμένο Άρη.

Στο πιο «αδιάφορο» από την άποψη του βαθμολογικού κίνητρου παιχνίδι, Αστέρας Τρίπολης και Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0 στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-1

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-1

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Λάζλο Μπόλονι (Παναθηναϊκός)

Μανόλο Χιμένεθ (ΑΕΚ)

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Μίλαν Ράσταβατς (Αστέρας Τρίπολης)

Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός)

ΠΑΟΚ – Άρης 2-0

ΠΑΟΚ - Άρης 2-0

Τα highlights

Οι δηλώσεις των προπονητών

Πάμπλο Γκαρσία (ΠΑΟΚ)

Άκης Μάντζιος (Άρης)

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 1.428 νέα, 728 διασωληνωμένους και 51 νέους θανάτους ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ