ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γιουβέντους: Τέλος εποχής για Μπουφόν – Ανακοίνωσε την αποχώρηση του

Τζίτζι Μπουφόν

Γιουβέντους: Ο κύκλος του Τζίτζι Μπουφόν στους «μπιανκονέρι» ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος σε δηλώσεις του.

Ο εμβληματικός Ιταλός τερματοφύλακας ήθελε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής για την ερχόμενη σεζόν, κάτι που όπως φαίνεται η Γιουβέντους δεν μπορούσε να του τον προσφέρει.

Μετά από μια τόσο άσχημη σεζόν, έτσι κι αλλιώς η «Μεγάλη Κυρία» αναμένεται να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της, με τον Μπουφόν να παίρνει την απόφαση να αποχωρήσει.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο έμπειρος γκολκίπερ φεύγει από τη Γιούβε, καθώς το 2018 είχε μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο αυτή τη φορά η αποχώρηση του αναμένεται να είναι οριστική. Τουλάχιστον, ως ποδοσφαιριστής...

«Νομίζω ότι έχω δώσει τα πάντα για την Γιουβέντους κι έχω λάβει τα πάντα. Έχουμε φτάσει όμως στο τέλος ενός κύκλου και το καλοκαίρι θα αποχωρήσω», τόνισε στο BeIn Sports.

Στα 43 του, πάντως, ο Μπουφόν δεν σκοπεύει να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, κάτι που σημαίνει ότι αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Ολυμπιακός επιθυμούσε να κάνει το «μπαμ» με την απόκτηση του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Αυτή είναι η 20χρονη που στραγγαλίστηκε - Τα κίνητρα των δραστών