ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Πρωταθλήτρια η Μάντσεστερ Σίτι! Το... σφράγισε η Λέστερ (video)

Μάντσεστερ Σίτι Premier League
Twitter: @ManCity

Premier League: Πρωταθλήτρια για έβδομη φορά στην ιστορία της είναι και με τη... βούλα η Μάντσεστερ Σίτι.

Η Λέστερ νίκησε 2-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Όλντ Τράφορντ κι έτσι οι «πολίτες» εξασφάλισαν και μαθηματικά τον τίτλο την τρέχουσα σεζόν.

Η ομάδα του Σόλσκιερ έμεινε 10 βαθμούς πίσω από την συμπολίτισσα της, μια διαφορά φυσικά που δεν μπορεί να καλυφθεί στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε.

Αξίζει να αναφέρουμε αυτό είναι το τρίτο πρωτάθλημα τα τελευταία τέσσερα χρόνια για την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η οποία έχει ήδη κατάκτηση και το Carabao Cup. Ως εκ τούτου στον τελικό του Champions League κόντρα στην Τσέλσι στις 29 Μαΐου θα επιδιώξει να κάνει το treble!

Όσον αφορά στον Ισπανό τεχνικό, πανηγύρισε την τρίτη Premier League της καριέρας του και συνολικά τον 10 τίτλο του από τότε που μετακόμισε στο Μάντσεστερ. Έχει κατακτήσει επίσης ένα Κύπελλο Αγγλίας, τέσσερα League Cup και δύο Community Shield.

Η λίστα των πρωταθλητών: Μάντσεστερ Γιουν. 20 τίτλοι, Λίβερπουλ 19, Αρσεναλ 13, Εβερτον 9, Μάντσεστερ Σίτι 7, Αστον Βίλα 7, Σάντερλαντ 6, Τσέλσι 6, Νιουκαστλ 4, Σέφιλντ Γουένσντεϊ 4, Χάντερσφιλντ 3, Γουλβς 3, Λιντς 3, Μπλάκμπερν 3, Πρέστον Νορθ Εντ 2, Πόρτσμουθ 2, Μπέρνλι 2, Τότεναμ 2, Ντέρμπι Κάουντι 2, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 1, Γουέστ Μπρομ 1, Ιπσουϊτς 1, Νότιγχαμ Φόρεστ 1, Λέστερ 1

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Γνώριζαν για τα χρήματα οι ληστές; Σημάδεψαν με όπλο το μωρό πριν σκοτώσουν την 20χρονη