ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της UEFA! - Προχώρησε σε συλλήψεις για υποθέσεις διαφθοράς

UEFA
AP Images

Η ελβετική αστυνομία φέρεται να έκανε «ντου» στα γραφεία της UEFA και να προχώρησε σε συλλήψεις για υποθέσεις διαφθοράς.

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε η ελβετική εφημερίδα «Blick», η οποία κάνει λόγο για έφοδο της τοπικής αστυνομίας στα γραφεία της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η επιχείρηση έλαβε χώρα στις 7 Απριλίου, με τις Αρχές να προχωρούν σε συλλήψεις, με δύο άτομα να οδηγούνται στη φυλακή. Μάλιστα, η «Blick» υπογραμμίζει ότι παρέμειναν εκεί το προηγούμενο τετράμηνο, μέχρι τελικά να αφεθούν ελεύθεροι ως τη δίκη. Δεν διευκρινίζεται, πάντως, ποια είναι η σχέση τους με την UEFA, αν είναι δηλαδή έμμισθοι υπάλληλοι ή συνεργάτες της.

UEFA
Το σχετικό δημοσίευμα της Blickblick.ch

Στο δημοσίευμα τονίζεται επίσης ότι πολλά στελέχη της ομοσπονδίας κλήθηκαν για να δώσουν καταθέσεις, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει εισαγγελική έρευνα που αφορά θέματα διαφθοράς, χωρίς φυσικά να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θόδωρος Θεοδωρίδης, τόνισε για το θέμα ότι: «Συνεργαστήκαμε αμέσως και πλήρως με τις ελβετικές Αρχές. Ολες οι άλλες ερωτήσεις σας, πρέπει να γίνουν στην εισαγγελία του Vaud». Αρνήθηκε, πάντως, να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα περί διαφθοράς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης

Φωτιά στην Εύβοια: «Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε» - Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο Newsbomb.gr