ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μέσι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν - «Είμαστε σε αρμονία»

Λιονέλ Μέσι συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν
Ο Λιονέλ Μέσι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Twitter

Ο Λιονέλ Μέσι θα είναι παίχτης της Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα δύο χρόνια – Στις 12:00 (ώρα Ελλάδος) η επίσημη παρουσίασή του

Την υπόσχεση «να πετύχουμε κάτι σπουδαίο» έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τρίτης ολοκληρώνοντας τη σπουδαιότερη μετακίνηση ποδοσφαιριστή των τελευταίων ετών.

Ο 34χρονος Μέσι ο οποίος αποχαιρέτησε με δάκρυα τη Μπαρτσελόνα την περασμένη εβδομάδα μετά από μια καριέρα 21 ετών με τους «μπλαουγκράνα», υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με δυνατότητα ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω ένα καινούργιο κεφάλαιο στην καριέρα μου στην Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα και το όραμά της είναι σε απόλυτη αρμονία με τις φιλοδοξίες μου. Γνωρίζω πόσο ταλαντούχα είναι η ομάδα και το προπονητικό τιμ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να φτιάξουμε κάτι σπουδαίο για την ομάδα και τους οπαδούς της και περιμένω να βγω στο χορτάρι του Παρκ ντε Πρενς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μέσι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Λιονέλ Μέσι ο οποίος θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 30 θα βάλει στον τραπεζικό του λογαριασμό περίπου 35 εκατ. ευρώ για κάθε έτος του συμβολαίου του. Η ίδια η Παρί είχε προαναγγείλει τη συμφωνία λίγες ώρες πριν την υπογραφή με ανάρτησή της στο Twitter με την οποία καλοσώριζε «ένα καινούργιο διαμάντι στο Παρίσι».

«Είμαι ενθουσιασμένος που ο Μέσι επέλεξε την Παρί Σεν Ζερμέν και είμαστε υπερήφανοι που τον καλοσωρίζουμε στο Παρίσι. Η προσθήκη του Λιονέλ στην παγκόσμιας κλάσης ομάδα μας αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής μας. Περιμένω από την ομάδα να γράψει ιστορία μαζί με τους φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο» δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν Νασέ Αλ-Κελαϊφί.

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του Λιονέλ Μέσι η Παρί υπέγραψε μέσα στο καλοκαίρι τους Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα, Ασράφ Χακίμι, Σέρχιο Ράμος και Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Η επίσημη παρουσίαση του Μέσι, ο οποίος υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα λόγω της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου παρά το γεγονός ότι είχε συμφωνήσει σε συμβόλαιο 20 εκατ. ευρώ, έχει προγραμματιστεί για σήμερα στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδος) σε συνέντευξη τύπου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Το παρωχημένο σύστημα αντιμετώπισης πυρκαγιών, η συγγνώμη και τα ερωτήματα για την πρόληψη