ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Yλική και οικονομική αρωγή σε πληγέντα Σωματεία και φιλοζωικές οργανώσεις

Super League Φωτιες
Intime

Super League: Η διοργανώτρια αρχή του ελληνικού πρωταθλήματος προχώρησε σε μια ακόμη σπουδαία κίνηση για την ενίσχυση όσων επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

Η Super League, πέρα από την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, ολοκλη΄ρωσε και την αποστολή οικονομικής αρωγής και αθλητικού εξοπλισμού στις ΕΠΣ Ευβοίας και Λακωνίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση...

«Η Super League, πέρα από την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων, ύψους 100.000 ευρώ, την οποία υλοποίησε άμεσα, σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου, ολοκλήρωσε και την αποστολή οικονομικής αρωγής και αθλητικού εξοπλισμού στις ΕΠΣ Ευβοίας και Λακωνίας, σωματεία των οποίων επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του Αυγούστου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να επανέλθουν το συντομότερο δυνατόν στην αθλητική δραστηριότητα.

Στην πρωτοβουλία αυτή της Super League συμμετείχαν οικονομικά όλες οι ομάδες της Super League, καθώς και η Interwetten, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ενισχύοντας θεσμικούς φορείς στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και φιλοζωικούς οργανισμούς, με τη δέσμευση ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, αλλά και της πανίδας, ως ανταπόδοση του ποδοσφαίρου στην κοινωνία και το περιβάλλον.

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, οι ομάδες της Super League έσπευσαν να αποστείλουν στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας.

H Super League διένειμε την οικονομική ενίσχυση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Ταμείο Κρατικής Αρωγής, το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ και τις ΕΠΣ Ευβοίας και Λακωνίας.

Παράλληλα, η πρώτη αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος Super League Interwetten ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, καθώς τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές απαιτούν την επίδειξη της μέγιστης δυνατής αλληλεγγύης από όλους μας.

Η Super League και όλες οι ομάδες που την απαρτίζουν, στέλνουν ένα μήνυμα:

Η SUPER LEAGUE ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

Ενισχύστε κι εσείς τους πυρόπληκτους, γιατί κάθε ευρώ, κάθε προσφορά μετράει!

Με το hashtag #slgr_hope η Super League συντονίζει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης υπέρ των πυρόπληκτων.

Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Eurobank
IBAN: GR 26 0260 2400 0003 002 0120 5013

Λογαριασμός Κρατικής Αρωγής

Τράπεζα της Ελλάδος
ΙΒΑΝ: GR 95 0100 02300 00002 341 22 7461

ΑΝΙΜΑ

Eurobank
IBAN: GR 46 0260 0520 0002 101 0115 2035»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Pfizer: Μειωμένη η αποτελεσματικότητα του εμβολίου με την πάροδο του χρόνου

Η Ιωάννα δεν είναι θέμα, είναι σύμβολο!

Θάνατος 5χρονου από ροτβάιλερ στην Κοζάνη: Ένοχοι οι ιδιοκτήτες των σκυλιών