ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Viral η φωτογραφία του 23χρονου οπαδού της Τβέντε να μεταφέρει 48 ποτήρια μπύρες στην κερκίδα

Viral η φωτογραφία του 23χρονου οπαδού της Τβέντε να μεταφέρει 48 ποτήρια μπύρες στην κερκίδα

Viral έχει γίνει εδώ και λίγα 24ωρα η φωτογραφία του 23χρονου οπαδού της ολλανδικής Τβέντε να μεταφέρει 48 ποτήρια μπίρας σε δίσκους

Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία αλλά συνολικά 48 ποτήρια μπίρας μετέφερε ένας οπαδός της Τβέντε στις κερκίδες του γηπέδου της ολλανδικής ομάδας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τη φωτογραφία του να γίνεται viral.

Πρωταγωνιστής ο 23χρονος Christiaan Roetgering ο οποίος επιστράτευσε πέντε χαρτονένιους δίσκους για να μεταφέρει τις μπύρες στην κερκίδα για τον ίδιο και τους φίλους του.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι στη διαδρομή κατάφερε να μην χύσει ούτε σταγόνα υποστηρίζοντας, ωστόσο, ότι οι 48 μπύρες δεν αποτελούν προσωπικό ρεκόρ για αγώνα της Τβέντε. «Πηγαίνω πάντα στο γήπεδο με φίλους και κάθε φορά κάποιος από εμάς αναλαμβάνει να μεταφέρει τις μπύρες. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά μου αλλά δεν ήθελα να πηγαινοέρχομαι» εξήγησε στη Sun το σκεπτικό της μεταφοράς των 48 ποτηριών με μπύρα.

«Περπάτησα σε έναν διάδρομο, ανέβηκα ορισμένες σκάλες αλλά όλα εξελίχθηκαν καλά. Αλλά αυτό δεν είναι ρεκόρ. Ο φίλος μου ο Jochen έχει καταφέρει το ίδιο με ποτήρια μπίρας» πρόσθεσε ο 23χρονος.

Μετά τη φωτογραφία του ο ίδιος έγινε δέκτης εκατοντάδων αιτημάτων φιλίας στα social media. «Έχω περισσότερα από 300 αιτήματα φιλίας. Παρακολουθούσα τις καλύτερες φάσεις των αγώνων της Κυριακής όταν ξαφνικά το κινητό μου τηλέφωνο "εξερράγη"» δήλωσε ο 23χρονος οπαδός της Τβέντε για τη φωτογραφία που έγινε viral.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο μέρισμα: Ποιοι θα λάβουν Χριστουγεννιάτικο μποναμά έως 900 ευρώ

GNTM 4: Αποχώρηση-θρίλερ από το παιχνίδι (19/10) - Οι κριτές έδωσαν τη λύση

Καιρός - Αρναούτογλου: Πώς θα κινηθεί η νέα κακοκαιρία - Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (vid)