ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σλόβαν Μπρατισλάβας – ΠΑΟΚ 0-0: Έχασε την ευκαιρία, αλλά δεν... χάθηκε! - Δείτε τα highlights

Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚ
Intime

Europa Conference League: Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, αλλά εξακολουθεί να έχει βάσιμες ελπίδες για να βρεθεί στα νοκ άουτ ματς της διοργάνωσης.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν καλύτερος από τους γηπεδούχους, ωστόσο δεν μπόρεσε να «τελειώσει» από απόψε (25/11) την υπόθεση πρόκριση.

Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη, φρόντισε και να μην χάσει, κάτι που έστελνε τη Σλόβαν στην επόμενη φάση. Τα πάντα, πλέον, θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, εκεί όπου η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έχει βάσιμες ελπίδες, με δεδομένο ότι υποδέχεται τη Λίνκολν.

Την ίδια ώρα η ομάδα της Σλοβακίας θα έχει σαφώς πιο δύσκολο έργο, καθώς παίζει στην Κοπεγχάγη. Βέβαια, σε περίπτωση που φύγει με το «διπλό» από τη Δανία, τότε ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να νικήσει με μεγάλη διαφορά τερμάτων για να έχει καλύτερο goal average για να πάρει την πρόκριση.

Ως εκ τούτου, λοιπόν, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να κάνει το καθήκον του στην Τούμπα και να περιμένει ένα «δώρο» από την ομάδα του Κάρλος Ζέκα, η οποία εξασφάλισε απόψε την πρωτιά του ομίλου.

Ο ΠΑΟΚ αδίκησε τον εαυτό του, καθώς μολονότι δεν είχε πολλές στιγμές είχε σίγουρα τις καλύτερες στο ματς και θα μπορούσε να βρει ένα γκολ που θα του έδινε το «τρίποντο» και την πρόκριση.

Διαιτητής: Ντένις Χίγκλερ (Ολλανδός)
Σλόβαν (Βλάντιμιρ Βάϊς): Τσόβαν, Μεντβέντεβ, Κασία, Μποζίκοβ, Ντε Μάρκο (90' Ντα Σίλβα), Άγκμπο, Ιμπραΐμ (89' Μραζ), Βλάντιμιρ Βάις, Γκριν (70' Τσάβριτς), Ζμρχαλ (71' Ντράζιτς), Χεντί.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Σίντκλεϊ, Κρέσπο (46' Μιχάϊ), Βαρέλα, Τέιλορ, Κούρτιτς, Εσίτι (64' Σβαμπ), Μπίσεσβαρ (86' Μιτρίτσα), Ελ Καντουρί (72' Μουργκ), Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Άκπομ (71' Σφιντέρσκι).

Europa Conference League
Τα στοιχεία του Σλόβαν Μπρατισλάβας - ΠΑΟΚuefa.com
Europa Conference League
Η βαθμολογία στον όμιλο του ΠΑΟΚuefa.com

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

PRE GAME

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πέντε τραγούδια αφιερωμένα στην Κατερίνα που γιορτάζει σήμερα

Το House of Gucci και οι ελληνικές ταινίες που έρχονται στα σινεμά

Σέρρες: Σάλος με ιερέα για τις προκλητικές πόζες σε φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram