ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: «Σαρώνει» το ποδόσφαιρο o κορονοϊός – 17 αναβολές λόγω κρουσμάτων την Τρίτη!

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Ο κορονοϊός «σαρώνει» το ποδόσφαιρο και την Τρίτη (4/1) αναβλήθηκε συνολικά 17 αγώνες στις δύο πρώτες κατηγορίες.

Ποδαρικό με… πολλά ζόρια θα κάνουν στο 2022 οι ομάδες, καθώς η διασπορά λόγω της μετάλλαξης «Όμικρον» έχει… ξεφύγει, με αποτέλεσμα να δημιουργεί τεράστια προβλήματα.

Ο Ατρόμητος κι ο Παναιτωλικός είναι δύο από τις ομάδες που έχουν πολλά κρούσματα, κάτι που οδήγησε στην αναβολή των αναμετρήσεων τους με Βόλο και ΠΑΟΚ, αντίστοιχα.

Η ανακοίνωση της Super League για τα ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός και Ατρόμητος – Βόλος

«Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλονται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ αντίστοιχα.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή των αγώνων, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League».

Δεν θα γίνουν τα 15 από τα 16 ματς στη Super League 2

Τραγική είναι η κατάσταση στη Super League 2, όπου από τα 16 ματς της 11ης αγωνιστικής θα γίνει μόνο το Επισκοπή – Λεβαδειακός, καθώς τα υπόλοιπα αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων.

Η ανακοίνωση της Super League 2

«Σας ενημερώνουμε ότι οι κάτωθι αγώνες της 11ης αγωνιστικής για το Πρωτάθλημα της Betsson Super League 2, αναβάλλονται λόγω Covid 19.

A' Oμιλος

ΠΑΕ Απόλλων Πόντου – ΠΑΕ ΠΟΤ Ηρακλής
ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΕ Πανσερραϊκός
ΠΑΕ Πιερικός – ΠΑΕ Ολυμπιακός Σ.Φ.Π Β
ΠΑΕ Α.Ο Ξάνθη – ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας
ΠΑΕ ΑΟ Καβάλα – ΠΑΕ Α.Ο. Τρίκαλα
ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας – ΠΑΕ ΠΑΟΚ Β
ΠΑΕ Νίκη Βόλου – ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
ΠΑΕ Θεσπρωτός – ΠΑΕ ΑΕΛ»

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ανοίγουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει για τα τεστ

Τι σημαίνει όταν το self test δείχνει μια αχνή γραμμή

Γαλλία: Συναγερμός από την εμφάνιση νέας μετάλλαξης από το Καμερούν - Τι ξέρουμε μέχρι τώρα