ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Αταλάντα 0-3: Ευρώπη τέλος! Ο Μαλινόφσκι μετέτρεψε το όνειρο σε εφιάλτη - Τα highlights

Ολυμπιακός - Αταλάντα
Intime

Europa League: Ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι σημείωσε δύο γκολ σε τρία λεπτά κι η Αταλάντα επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το όνειρο για ανατροπή και πρόκριση στους «16» του Europa League μετατράπηκε σε εφιάλτης για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν «βαριά» ήττα (0-3) στο Φάληρο κι αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 5-1 από την Αταλάντα. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «Μπεργκαμάσκι» ήταν ο Ρουσλάν Μαλινόφσκι.

Ο Ουκρανός μέσος πέτυχε δύο πολύ όμορφα γκολ, τα οποία αφιέρωσε στην πατρίδα του που ζει δύσκολες στιγμές μετά την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων. «Όχι πόλεμος στην Ουκρανία» ήταν το μήνυμα που έδειξε με την επίτευξη τους.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η πίεση των φιλοξενούμενων προκάλεσε μεγάλα προβλήματα στην ανάπτυξη του Ολυμπιακού, ο οποίος, πάντως, έφτασε κοντά στο γκολ στο 8ο λεπτό. Το σουτ του Μαντί Καμαρά, όμως, πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Το ματς ήταν αρκετά ισορροπημένο, χωρίς ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» να μπορούν να απειλήσουν. Η αδυναμία του Λαλά να διώξει την μπάλα, ενώ πρόλαβε τον Μέλε στοίχησε, καθώς ο δεύτερος έκανε το 0-1 στο 40ο λεπτό.

Μετά την ανάπαυλα, η ομάδα του Πειραιά προσπάθησε να πιέσει τους «μπεργκαμάσκι», αναζητώντας ένα γκολ ισοφάρισης που θα την έβαζε ξανά στο κόλπο της πρόκρισης. Ο Μαλινόφσκι, όμως, μέσα σε τρία λεπτά «καθάρισε» σε τρία λεπτά (βλ. από 67’ ως 69’). Ο Ουκρανός μέσος πέτυχε δύο τέρματα το συγκεκριμένο διάστημα κι έβαλε τέλος στα όνειρα του Ολυμπιακού για ανατροπή.

Διαιτητής: Κάρλος Ντελ Θέρο Γκράντε (Ισπανία)
Κίτρινες: Σισέ, Εμβιλά, Εμβιλά
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ (46΄ Μασούρας), Λαλά (68΄ Βρουσάι), Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά (68΄ Ελ Αραμπί), Ρέαμπτσουκ, Τικίνιο (74΄ Φαντιγκά), Ονιεκούρου (60΄ Βαλμπουενά).
ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (90΄ Τσιταντίνι), Τζιμσίτι, Χάτεμπορ, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Μέλε (84΄ Πετσέλα), Μαλινόβσκι (84΄ Μιχάιλα), Πεσίνα (57΄ Κούπμαϊνερς), Πάσαλιτς (57΄ Μπόγκα).

ΤΑ HIGHLIGHTS ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Αταλάντα: Ο Μαλινόφσκι έστειλε μήνυμα για τον πόλεμο στην Ουκρανία