ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: Στο 91’ ο ΠΑΟΚ, «Χ» στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ - Η βαθμολογία και τα highlights

Super League Σούπερ Λιγκ
Intime

Super League: Δείτε highlights, δηλώσεις από τους αγώνες της 1ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό, αλλά από εκεί και πέρα η ΑΕΚ ήταν ανώτεροι και μάλλον θα πρέπει να νιώθει αδικημένη από το τελικό 1-1.

Οι «κιτρινόμαυροι» ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι η «Ένωση» είχε 18 τελικές, αλλά μόλις τέσσερις ήταν εντός εστίας.

Το «τριφύλλι» παρά τις σημαντικές απουσίες (βλ. Βέλεθ, Ιωάννιδης, Αλεξανδρόπουλος) κατάφερε να μείνει «όρθιο» και μετά το «Χ» της Λεωφόρου όλα παρέμειναν ανοικτά στη μάχη της Ευρώπης. Σίγουρα κι οι δύο ομάδες ευνοήθηκαν από το αποτέλεσμα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΑΕΚ στο ποστάρισμα που έκανε στα social media για το ματς, έκανε λόγο για «εχθρική» διαιτησία του Ντομπάνοβιτς και κάνει λόγο για πέναλτι του Σάρλια στο 13ο λεπτό.

Μια υπέροχη στιγμή έλαβε χώρα στο ημίχρονο του αθηναϊκού ντέρμπι, με τον Σέρχιο Αραούχο να δίνει τη φανέλα του σε έναν φίλο των «πράσινων».

Πήρε εκδίκηση από τον Άρη ο Ολυμπιακός

Ο Άρης έβαλε δύσκολα ξανά, αλλά αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να λυγίσει και να ξεκινήσει με το δεξί τα playoffs.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαμψαν την αντίσταση των «κίτρινων» με 2-1 κι έκαναν άλλο ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου, παίρνοντας παράλληλα εκδίκηση για την ήττα στο «Κλ. Βικελίδης». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε κοντά σε έναν πολύτιμο βαθμό, αλλά στο τέλος αναγκάστηκε στην πρώτη της ήττα με τον Χερμάν Μπούργος στον πάγκο.

Πύρρειος νίκη για τον ΠΑΟΚ στο 91’

Ο ΠΑΟΚ τα χρειάστηκε για να κάμψει με 1-0 την αντίσταση του μαχητικού ΠΑΣ Γιάννινα. Για την ακρίβεια χρειάστηκε ένα γκολ του Τσούμπα Άκπομ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, καθώς μέχρι εκείνο το σημείο ο Λοντίγκιν έμοιαζε ανίκητος.

Η νίκη του «Δικεφάλου του Βορρά», πάντως, αποδείχθηκε πύρρειος, καθώς έχασε τον Γιάννη Μιχαηλίδη με τραυματισμό. Μάλιστα, οι πρώτες εκτιμήσεις δεν είναι ενθαρρυντικές, καθώς αναφέρουν ότι έχει υποστεί μερική ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο γόνατό του.

Με εξαίρεση το συγκεκριμένο δυσάρεστο περιστατικό, ο ΠΑΟΚ θα πάει με αναπτερωμένο ηθικό στη ρεβάνς με τη Γάνδη, όπου θα διεκδικήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Europa Conference League.

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ 1-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Παναθηναϊκός - ΑΕΚslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (Παναθηναϊκός)

Σωκράτης Οφρυδόπουλος (ΑΕΚ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ 2-1

Super League
Οι σκόρερ και τα στοιχεία του Ολυμπιακός - Άρηςslgr.gr

TA HIGHLIGHTS

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0

Super League
Ο σκόρερ και τα στοιχεία του ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννιναslgr.gr

ΤΑ HIGHLIGHTS

Διαβάστε επίσης:

Super League: Υπέροχη στιγμή στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ – Ο Αραούχο έδωσε τη φανέλα του

Super League: Συγκινητική στιγμή στο ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα - Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Κυριακίδη

Τα γκολ σε Premier League, Serie A, Bundesliga, LaLiga