ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

O Κώστας Τσιμίκας έγινε καρτούν - Δείτε το video παρέα με την Ντούα Λίπα και τον Γιούργκεν Κλοπ

O Κώστας Τσιμίκας έγινε καρτούν - Δείτε το video παρέα με την Ντούα Λίπα και τον Γιούργκεν Κλοπ
AP IMAGES

Ο «Τσίμι» έχει γίνει ήδη cult πρόσωπο στο «Άνφιλντ»!

Ο Κώστας Τσιμίκας έχει κερδίσει τον τίτλο του αγαπημένου της κερκίδας των οπαδών της Λίβερπουλ μετά το πέναλτι που πέτυχε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας κόντρα στην Τσέλσι και αποθεώνεται σε κάθε ευκαιρία!

Η σπουδαία στιγμή για τον Τσιμίκα, δεν άργησε να γίνει και… καρτούν, καθώς οι «442oons», μία διάσημη ομάδα σκιτσογράφων που φτιάχνουν αθλητικά καρτούν, αυτή τη φορά ασχολήθηκαν με το πέναλτι του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού στον τελικό του FA Cup.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω λοιπόν, ο Γιούργκεν Κλοπ, για να δώσει κίνητρο στον Τσιμίκα, του έφερε την… Ντούα Λίπα λίγο πριν ο 26χρονος μπακ εκτελέσει το πέναλτι. Όπως φαίνεται, η φωνή της διάσημης τραγουδίστριας λειτούργησε ευεργετικά, καθώς στη συνέχεια ο Τσιμίκας σκόραρε και έδωσε το βαρύτιμο τρόπαιο στη Λίβερπουλ.

Να σημειωθεί πως στο βίντεο είναι όλα τα πέναλτι του τελικού για τη Λίβερπουλ, ενώ σαν μπόνους είναι και το άστοχο πέναλτι του Ριγιάντ Μαχρέζ στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι με την Γουέστ Χαμ για την 37η αγωνιστική της Premier League.

Ένα πέναλτι που τότε κράτησε ζωντανή τη Λίβερπουλ στη «μάχη» του πρωταθλήματος μέχρι και το φινάλε και τη σπουδαία ανατροπή των πολιτών στην αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Δείτε το video: