ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Πρόβλημα με Μασούρα – Οι δοκιμές του Πογέτ ενόψει Nations League

Εθνική ομάδα
Intime

Εθνική ομάδα: Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την πρεμιέρα του Nations League.

Η Εθνική θα αντιμετωπίσει τη Βόρεια Ιρλανδία στο Μπέλφαστ, στο πρώτο από τα τέσσερα ματς που θα δώσει στο πρώτο μισό του Ιουνίου.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, έχοντας όλους παίκτες στη διάθεση του, έδειξε κάποια από τα πλάνα του. Βέβαια, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Ο Έλληνας εξτρέμ δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (31/5) και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του.

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με αυτά που έδειξε η τελευταία προπόνηση, ο Πογέτ προσανατολίζεται στο αγαπημένο του 4-3-3. Ο Γιώργος Γιακουμάκης προορίζεται για την κορυφή της επίθεσης, με τους Λημνιό και Δουβίκα να παίζουν στις πτέρυγες.

Στην εστία θα βρεθεί ο Βλαχοδήμος, οι ΜαυροπάνοςΧατζηδιάκος θα είναι το δίδυμο των στόπερ, ο Τσιμίκας αριστερά κι ο Κώτσιρας στο δεξί άκρο της άμυνας. Στο κέντρο Σιώπης και Μπακασέτας μοιάζουν «σίγουροι» με τους Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη να διεκδικούν τη θέση δίπλα στον πρώτο. Μια θέση που διεκδικεί, με λιγότερες πιθανότητες, κι ο Αλεξανδρόπουλος.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟ NATIONS LEAGUE

Nations League
Το πρόγραμμα της Ελλάδας στο Nations Leagueuefa.com

Σχετικές ειδήσεις