ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Στο νοσοκομείο ο Χατζηγιοβάνης με συμπτώματα εξάντλησης - Το μήνυμα του Μπακασέτα

Εθνική ομάδα: Στο νοσοκομείο ο Χατζηγιοβάνης με συμπτώματα εξάντλησης - Το μήνυμα του Μπακασέτα

Εθνική ομάδα: Στο νοσοκομείο χρειάστηκε να διακομισθεί ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, ο οποίος παρουσίασε συμπτώματα εξάντλησης.

Ο Έλληνας διεθνής ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση της Ελλάδας με το Κόσοβο για το Nations League, ωστόσο έγινε αλλαγή στο ημίχρονο.

Ο Πέτρος Μάνταλος πήρε τη θέση του 25χρονου εξτρέμ, ο οποίος στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία και παρουσίασε συμπτώματα εξάντλησης. Μάλιστα, κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί προληπτικά στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό.

Ο Χατζηγιοβάνης είναι πλέον καλά στην υγεία του κι ετοιμάζεται να περάσει κάποιες ημέρες χαλάρωσης, πριν ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα, την τουρκική Ανκαραγκουτσού.

Μπακασέτας: «Τιμή μου που είμαι αρχηγός αυτής της παρέας»

Ο Τάσος Μπακασέτας με ανάρτησή του στο Instagram χαρακτήρισε τιμή το γεγονός ότι είναι αρχηγός της Εθνικής, την οποία χαρακτήρισε παρέα. Παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια που είναι η επιστροφή σε τελική φάση μιας μεγάλης διοργάνωσης. Αναλυτικά το μήνυμα του:

«Πρώτοι. Αήττητοι. Με την ευκαιρία να επιστρέψουμε στις μεγάλες διοργανώσεις. Με το κίνητρο να φέρουμε την Ελλάδα εκεί που αξίζει.

Είναι τιμή μου να φοράω το περιβραχιόνιο αυτής της ομάδας. Αυτής της παρέας.

Never stop...»

Σχετικές ειδήσεις