ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντιέγκο Μαραντόνα: Χάθηκαν πολύτιμα ρολόγια και κοσμήματα - Δεν έφτασαν ποτέ στα παιδιά του!

Ντιέγκο Μαραντόνα Diego Maradona
AP Images

Ντιέγκο Μαραντόνα: «Φτερά» έκαναν πολύτιμα αντικείμενα του «Θεού της μπάλας», τα οποία περίμενε η οικογένεια του από το Ντουμπάι.

Ρολόγια, κοσμήματα και μια χρυσή αλυσίδα δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους, όπως αποκάλυψε το περιοδικό «Caras» της Αργεντινής.

Τα πολύτιμα αντικείμενα ανήκαν στον Ντιέγκο Μαραντόνα και θα έπρεπε να περιέλθουν στην κατοχή των πέντε αναγνωρισμένων παιδιών τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Ντάλμα, η Τζιανίνα, ο Ντιέγκο Τζούνιορ, η Τζιάνα κι ο ανήλικος Ντιεγκίτο Φερνάντο, μαζί με τη μητέρα του, συναντήθηκαν στο Μπουένος Άιρες για να παραλάβουν δύο κοντέινερ με τα υπάρχοντα του Αργεντινού θρύλου.

Τα αντικείμενα αυτά θα έρχονταν από το Ντουμπάι, όπου ο Μαραντόνα υπήρξε προπονητής στην Αλ Γουάσλ (2011/12) και τη Φουτζαϊράζ (2017/18). Συνεπώς είχε μαζί του διάφορα πράγματα, όπως ρούχα και κοσμήματα. Οι συγγενείς του άρχισαν να βγάζουν διάφορα αντικείμενα από το κοντέινερ, ωστόσο ορισμένα από τα πιο ακριβά δεν ήταν μέσα!

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος του Μαραντόνα, Ματίας Μόρλα τα αντικείμενα αυτά ήταν σε ένα μαύρο κουτί, το οποίο έφτασε στα χέρια της μαγείρισσας, Ρομίνα Ροντρίγκες (γνωστή ως Μονόνα) που τον φρόντιζε στα ΗΑΕ.

Σχετικές ειδήσεις