ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League: 13 αγωνιστικές σε 86 ημέρες! – Οι ημερομηνίες «κλειδιά» της νέας σεζόν

Super League: 13 αγωνιστικές σε 86 ημέρες! – Οι ημερομηνίες «κλειδιά» της νέας σεζόν

Super League: Η διακοπή λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ κάνει ιδιαίτερα απαιτητικό το πρόγραμμα για τις ομάδες.

Το νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου, με τον πρώτο γύρο να ολοκληρώνεται στις 13 Νοεμβρίου. Αυτό σημαίνει ότι σε διάστημα 86 ημερών θα διεξαχθούν 13 αγωνιστικές.

Είναι κάτι που θα κάνει δύσκολη τη ζωή όλων, αλλά ειδικότερα των ομάδων που θα έχουν ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στη συνέχεια θα υπάρχει μια μεγάλη διακοπή λόγω Μουντιάλ, με τον δεύτερο γύρο να ξεκινά στις 21 Δεκεμβρίου, ήτοι τρεις ημέρες μετά τη διεξαγωγή του τελικού στο Κατάρ.

Η regular season είναι προγραμματισμένο να ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου και μια εβδομάδα αργότερα (18/3) θα ξεκινήσουν τα playoffs / playouts. Όσο για την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου, αυτή θα γίνει στις 14 Μαΐου.

Σε ποιο κανάλι θα παίζουν μπάλα οι 14 ομάδες

Σε αντίθεση με όσα είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, ο τηλεοπτικός χάρτης του πρωταθλήματος έχει ξεκαθαρίσει. Η μεγάλη διαφοροποίηση είναι φυσικά η αλλαγή τηλεοπτικής «στέγης» του Ολυμπιακού, ο οποίος «μετακόμισε» από τη Nova στην CosmoteTV.

Η Cosmote έχει συνολικά οκτώ ομάδες (σ.σ. όπως και πέρσι) κι η Nova τις άλλες έξι. Αναλυτικά:

CosmoteTV

Novasports

Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός

Άρης

ΑΕΚ

ΠΑΣ Γιάννινα

Ιωνικός

Αστέρας Τρίπολης

ΟΦΗ

Ατρόμητος

Βόλος ΝΠΣ

Λεβαδειακός

Παναιτωλικός

-

ΠΑΣ Λαμία

-

Σχετικές ειδήσεις