ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Πρόβλημα με τον Γιώργο Γιακουμάκη, αμφίβολος με Βόρεια Ιρλανδία στο Nations League

Εθνική ομάδα
Intime News

Εθνική ομάδα: Πρόβλημα με τον Γιώργο Γιακουμάκη προέκυψε στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, το οποίο αγωνίζεται απόψε (24/9) στην Κύπρο για το Nations League.

Η Ελλάδα θέλει να κάνει το «5 στα 5» στον όμιλο, συνεχίζοντας τη θετική εικόνα που έχει με τον Γκουστάβο Πογέτ στον πάγκο και παράλληλα να συγκεντρώσει βαθμούς στο FIFA Ranking.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με την Κύπρο, λόγω καρτών, ωστόσο πλέον είναι αμφίβολος και για το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία, την ερχόμενη Τρίτη (27/9).

Ο παίκτης της Σέλτικ ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς στην προπόνηση της Παρασκευής (23/9) και υποβλήθηκε σε μαγνητική. Τα αποτελέσματα δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει το τελευταίο ματς της «γαλανόλευκης» στο Nations League.

Η ώρα και το κανάλι του Κύπρος – Ελλάδα

Το πρώτο από τα τελευταία δύο παιχνίδια της Ελλάδας στο Nations League είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/9). Η Εθνική αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 21:45. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA και το Novasports Prime.

Σχετικές ειδήσεις