ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εθνική ομάδα: Στην Κύπρο για το απόλυτο στο Nations League – Η ώρα και το κανάλι

Εθνικη ομάδα
Intime News

Εθνική ομάδα: Η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα, με στόχο το «5 στα 5» στο Nations League.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει τις επόμενες ημέρες τα δύο τελευταία παιχνίδια του για τον 2ο όμιλο της League C. Το πρώτο από αυτά είναι προγραμματισμένο για το βράδυ του Σαββάτου (24/9) με αντίπαλο την Κύπρο στη Λάρνακα.

Να θυμίσουμε ότι η Εθνική έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την άνοδο στη League B, αλλά και την παρουσία στο τρίτο μονοπάτι των μπαράζ για το Euro 2024. Μολονότι ο αγώνας δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στόχος είναι να διατηρήσει το απόλυτο, δίνοντας συνέχεια στην καλή εικόνα που έχει δείξει επί ημερών, Γκουστάβο Πογέτ.

Επίσης, η Ελλάδα θέλει να συγκεντρώσει κι άλλους βαθμούς, για να κερδίσει θέσεις στην παγκόσμια κι ευρωπαϊκή κατάταξη, κάτι που «μεταφράζεται» και σε καλύτερες κληρώσεις.

Οι δοκιμές του Γκουστάβο Πογέτ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, πέρα από το 4-3-3 που προτιμά, έκανε δοκιμές με σχηματισμό 4-2-3-1. Στους κεντρικούς μέσους δοκίμασε Σιώπη, Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη, με τον πρώτο να εκτιμάται ότι θα είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς χαφ, πλαισιωμένος από Κουρμπέλη ή Μπουχαλάκη.

Σέντερ φορ είναι αρκετά πιθανό να παίξει ο Δουβίκας, αφού ο Παυλίδης είναι τραυματίας κι ο Γιακουμάκης τιμωρημένος με (δύο) κάρτες, όπως άλλωστε και ο Μάνταλος. Στο όριο (μία κίτρινη) βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Σιώπης και Βλαχοδήμος. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/9) περιλαμβάνει μία προπόνηση, το απόγευμα.

Η ώρα και το κανάλι του Κύπρος – Ελλάδα

Το πρώτο από τα τελευταία δύο παιχνίδια της Ελλάδας στο Nations League είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (24/9). Η Εθνική αντιμετωπίζει την Κύπρο στη Λάρνακα, με την αναμέτρηση να ξεκινά στις 21:45. Θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον ALPHA και το Novasports Prime.