ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Υπάρχει πέναλτι», τονίζουν οι «κιτρινόμαυροι»

Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Τόσο οι άνθρωποι της «Ένωσης», όσο κι ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ξεκάθαροι για την τελευταία φάση του ντέρμπι της Super League.

Ο διεθνής παίκτης της ΑΕΚ ανατράπηκε από τον Πασχαλάκη κι ενώ υποδέχθηκε την μπάλα από αντίπαλο. Τόσο ο διαιτητής, Γκλεν Νάιμπεργκ, όσο και το VAR έκριναν ότι δεν υπάρχει παράβαση.

Η θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ξεκάθαρη, αναφέροντας ότι: «Αυτό που έχουμε να πούμε για την τελευταία φάση με τον Μάνταλο, είναι πως δικαίωσε την ανησυχία μας για τον Σλοβενο Γιουγκ στο VAR. Προφανώς υπάρχει πέναλτι και προφανώς δεν υπάρχει οφσάιντ αφού ο Μανταλος παίρνει τη μπάλα από κακό παίξιμο αντιπάλου».

Επίσης, παραπάνω υπάρχουν και για τη φάση του Εμβιλά, ο οποίος κλώτσησε στο πρόσωπο τον Φαν Βερτ, αλλά ο Σουηδός ρέφερι έδωσε κίτρινη κάρτα.

Ο Πέτρος Μάνταλος στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του ματς, ανέφερε για την τελευταία φάση ότι: «Είναι περίεργη φάση. Στο τέλος της φάσης υπάρχει πέναλτι από τον Πασχαλάκη. Είπα στον διαιτητή ότι η μπάλα έρχεται από τον αμυντικό. Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι οφσάιντ. Νομίζω ότι τη βρίσκει ο αμυντικός του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι ο διαιτητής ήθελε απλά να λήξει το παιχνίδι, ήταν και η τελευταία φάση. Πολύ περίεργη φάση. Πρέπει να τη δεις και να την αναλύσεις για να καταλάβεις τι έγινε».

Σχετικές ειδήσεις